Care sunt smartwatch-urile pe care le-ai putea găsi la reducere de Black Friday

Scris de | 9 noiembrie, 2023
Care sunt smartwatch-urile pe care le-ai putea găsi la reducere de Black Friday

Smartwatch-urile au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani, și Black Friday e o ocazie foarte bună să arunci o privire la acest segment. Fie că vrei să iei unul pentru tine sau poate drept cadou pentru cineva apropiat (că tot bate la ușă Crăciunul), Black Friday e o ocazie foarte bună să te uiți la un smartwatch nou. Pentru asta, am selectat câteva modele pe care ar trebui să le ai în vedere în ziua de vineri.

Garmin Forerunner 255S

Regele ceasurilor pentru sportivi (știu, știu, debatable), Garmin, va veni cu o mulțime de oferte de Black Friday, inclusiv la ceasurile sale de top. Majoritatea se vor uita însă la smartwatch-urile cu prețuri mai „lumești”, cum ar fi Forerunnner 255S. Am testat Forerunner 265, am rămas impresionat profund de el și a devenit ceasul pe care îl port acum constant, deci nu am cum să nu recomand predecesorul său, disponibil momentan la sub 1500 de lei, și cu posibilitatea de a fi redus până pe la 1000-1100 de lei. Dacă alergi des și vrei un companion bun pentru sesiunile tale de antrenament, atunci Forerunner 255S este cu siguranță o variantă solidă de luat în calcul

Apple Watch Ultra

Apple Watch Ultra este mai degrabă un ceas statement, deși își dorea să fie destinat sportivilor (eu unul l-am văzut în general la mâna oamenilor de business însă). Prima variantă a ceasului nu mai este cea mai nouă, pentru că anul acesta a apărut Watch Ultra 2, însă diferențele dintre cele două sunt atât de mici încât te poți baza liniștit pe varianta mai veche dacă vrei un astfel de smartwatch. Disponibil la 3700 de lei la momentul scrierii articolului, mă aștept ca de BF să mai coboare cu câteva sute de lei, caz în care cu siguranță ar putea deveni mult mai atractiv. Sigur, există și variantele clasice, precum Apple Watch Series 9, care vor atrage în continuare multe priviri, și pe care merită să stai cu ochii pentru a prinde o eventuală reducere serioasă.

Samsung Galaxy Watch6

Despre Galaxy Watch6 am scris recent, cu ocazia unui press trip la Cheile Grădiștei. E un smartwatch foarte frumos, simplu, elegant, și care își face bine treaba atunci când este solicitat. Se asortează cu ușurință la orice outfit cu ajutorul curelelor diferite, însă trebuie să ții cont, mai ales dacă ai vrea să îl faci cadou cuiva, că nu funcționeză cu iPhone-urile. Se găsește la prețul de aproximativ 1700 de lei, în varianta Watch6 Classic, de 47mm, deci o eventuală reducere care să îl aducă sub 1500 de lei nu iese din calcul. Există și varianta Watch5 Pro cu LTE, care se găsește momentan tot pe la același preț.

Huawei Watch GT 3 Pro

Nu există vreo companie pe meleagurile românești care să fi oferit mai multe variante în ultimii ani pentru iubitorii de smartwatch-uri ca Huawei. Gigantul din Shenzhen a mizat mult pe wearables odată ce au apărut problemele cu guvernul american, care au afectat puternic telefoanele sale. Așa se face că Huawei are acum (exagerând puțin) nșpe mii de ceasuri, care mai de care mai variate și pentru toate tipurile de utilizatori. Surprinzător este că mai toate sunt excelente, iar autonomia și durabilitatea sunt cuvintele principale când le descrii. O ofertă foarte bună ar putea fi disponibilă pentru Huawei Watch GT 3 Pro, disponibil momentan la 1259 de lei, însă care ar putea scădea până pe la 1000-1100 de lei fără probleme. Cu siguranță nu va fi însă singura ofertă bună de la Huawei în ceea ce privește smartwatch-urile, și o să revenim cu multe altele mâine, de Black Friday, în recomandările noastre.

Xiaomi Smart Band 7 GL

Sigur, nu e tocmai un smartwatch, dar pot să garantez că Xiaomi Smart Band 7 GL va fi unul dintre cele mai interesante device-uri la Black Friday pentru foarte mulți utilizatori. Disponibilă momentan la prețul de 150 de lei, nu aș știi să spun exact ce reducere va avea această brățară de fitness, dar o să fie sigur atractivă și printre gadget-urile bine vândute în ziua de vineri. Vine cu tot ce ai nevoie pentru antrenamente lejere, plus monitorizarea pașilor și a ritmului cardiac, care au fost îmbunătățite simțitor față de versiunile anterioare.

Etichete: , , , , , , , , , ,