Black Friday de Gaming revine la PC Garage și în 2023

Scris de | 10 noiembrie, 2023
Black Friday de Gaming revine la PC Garage și în 2023

PC Garage găzduiește campania „Cel mai mare Black Friday de Gaming” și vine cu niște oferte chiar bune. Indiferent că ești în căutare de PC-uri și laptop-uri, ori accesorii pentru acestea, aici vei găsi cam tot ce ai nevoie. Dar ca să înțelegeți dimensiunea acestei campanii, magazinul ne-a lăsat mai jos câteva numere:

  • Peste 9000 de componente
  • Peste 800 de sisteme de gaming PC Garage, gata asamblate
  • Peste 3.500 de laptopuri de gaming, office și multimedia
  • Peste 6000 de periferice de gaming
  • Peste 1000 de scaune și birouri de gaming
  • Peste 1000 de monitoare
  • Peste 1200 de televizoare și smartphone-uri
  • Peste 700 de routere wireless, NAS-uri, switch-uri și UPS-uri

Cu așa line-up, nici nu mă miră ofertele pe care le-am găsit printre zecile de pagini de produse. Dar voi începe cu sistemul de gaming BALAUR Legendar Black Friday Edition, un calculator modern și echipat cu cele mai bune componente pentru a rula jocurile din prezent la detalii grafice avansate. Cu un procesor Intel Core i5-13400F, 32GB RAM DDR4, 1TB de stocare și o placă video RTX 4060 de 8GB, acest sistem este ideal pentru cei care vor să experimenteze cele mai noi jocuri la rezoluție FullHD.

Dacă vrei să te joci la rezoluție mai mare, ori cu mai multe cadre pe secundă, poți alege sistemul de gaming DRAGON Epic Black Friday Edition. Acesta este dotat cu un procesor Intel Core i5-13400F și o placă video NVIDIA GeForce RTX 4070 de 12GB. Această configurație este gândită pentru gaming la rezoluție 1440p și în jocuri moderne poate duce lejer și framerate-uri mai mari de 100 pentru aceia cu monitoare rapide.

Dar poate ție îți place să-ți construiești singur sistemul, caz în care s-ar putea să te intereseze kit-urile PC Garage formate din placă de bază cu procesorul gata montat. Tot ce trebuie să faci este să le bagi în carcasă și să continui asamblarea, fără frica că vor fi incompatibile. Și oferta sună cam așa:

Poate îți trebuie și răcire pentru kit-ul gata montat de la PC Garage, așa că în oferta de Black Friday intră și un cooler pe lichid ID-Cooling Frostflow X240 Lite. Acesta este potrivit pentru sisteme mid-range și poate ține în frâu procesoare precum AMD Ryzen 5 și Intel Core i5. Vine cu un radiator de 240mm, răcit de două ventilatoare de câte 120mm cu viteze cuprinse între 700 RPM și 1800 RPM. Asta înseamnă că va fi destul de silențios, iar cu o rezistență termică de 250W, va face față și procesoarelor ceva mai încinse.

Aceste oferte reprezintă însă doar vârful iceberg-ului, iar campania de Black Friday 2023 la PC Garage are mult mai multe de oferit. Dacă sunteți curioși să descoperiți și mai multe oferte, v-am lăsat un link către pagina campaniei.

Etichete: ,