Jocurile din pachetul Grand Theft Auto: The Trilogy, disponibile „gratuit” pentru abonații Netflix

Scris de | 30 noiembrie, 2023
Jocurile din pachetul Grand Theft Auto: The Trilogy, disponibile „gratuit” pentru abonații Netflix

După ce a anunțat că abonații săi vor primi acces la jocuri precum Hades, Braid și alte titluri foarte apreciate, fără să plătească în plus, Netflix mai are o surpriză pentru gameri. Trilogia Grand Theft Auto III, compusă din unele dintre cele mai apreciate jocuri din istorie, GTA III, Vice City și San Andreas, în versiunea Definitive Edition, vor fi lansate pe abonamentul său, iar cei care plătesc deja pentru acces la filme și seriale, vor putea instala și rula aceste jocuri pe dispozitive mobile imediat ce acestea vor fi disponibile.

Cele mai îndrăgite jocuri ale seriei GTA vor fi include în abonamentul Netflix

Până acum, pachetul Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, adică versiunea lansată în 2021 în format „remasterizat” cu efecte vizuale moderne, era disponibil doar pentru PC și console de gaming dedicate. Netflix a reușit însă să pună mâna pe „exclusivitate” pentru versiunea mobilă, care va fi lansată pe data de 14 decembrie pe Android și iOS, doar prin intermediul abonamentelor sale.

Utilizatorii vor putea să descarce jocurile individual, adică Grand Theft Auto III, Vice City și San Andreas din App Store și Google Play, dar vor trebui să acceseze pagina de download prin intermediul aplicației de Netflix din categoria „Games” pentru a le descărca „gratuit”. Având în vedere că prețul acestui pachet este de 60 de euro pe alte platforme, accesul la aceste jocuri adaugă valoare foarte mare abonamentului de Netflix pe care, cel mai probabil, deja îl plătești.

Din păcate, pachetul Definitive Edition nu este foarte apreciat de către fanii seriei, întrucât a fost lansat într-un stadiu nefinisat, iar multe dintre modificări au fost criticate pentru faptul că erau realizate cu AI și nu erau fidele versiunilor originale. De asemenea, aceste jocuri au fost lansate cu probleme de performanță, chiar și pe cele mai puternice console din piață, precum PlayStation 5 și Xbox Series X. 

Cu siguranță, această lansare în decembrie 2023, alături de un partener atât de mare precum Netflix, este o metodă din partea Take 2, publisher-ul seriei GTA, să crească interesul pentru serie. În luna decembrie urmează să fie lansat și primul trailer pentru Grand Theft Auto VI, următorul joc al seriei și primul titlu anunțat după mai bine de 10 ani, de la lansarea lui Grand Theft Auto III. 

Etichete: , , , , , , , , , , ,

Sursa: Variety