Oficial: seria Samsung Galaxy S24 se lansează în doar câteva săptămâni

Scris de | 3 ianuarie, 2024
Oficial: seria Samsung Galaxy S24 se lansează în doar câteva săptămâni

Samsung a decis să nu se mai lupte cu zvonurile și a anunțat data de lansare oficială a seriei Samsung Galaxy S24. Astfel, vom avea parte de un eveniment Unpacked, care va avea loc pe 17 ianuarie și nu va introduce doar cele mai noi telefoane ale producătorului sud-coreean, ci și ceea ce se numește Galaxy AI, noua inteligență artificială a Samsung care se va afla înăuntrul device-urilor. Evenimentul va începe la ora 10 (ora locală, în România va fi ora 20).

Samsung Galaxy S24, S24+ și S24 Ultra sunt așteptate să păstreze același design ca predecesorii lor, schimbarea principală având loc la interior, odată cu noul One UI 6.1, care include și AI-ul generativ al Samsung. Acesta ar trebui să ajute la fotografii mai bune pe timp de noapte, traduceri în timp real în timpul apelurilor și o mulțime de optimizări de software. Mai toate specificațiile pentru telefoane au fost deja „scăpate” pe internet, însă interesant este faptul că nu ar trebui să fie mai scumpe ca cele de anul trecut. Ba mai mult, se vorbește chiar de o ieftinire pe piața europeană (care ar fi, bineînțeles, binevenită).

Din nefericire, piața europeană s-ar putea mulțumi și cu un procesor mai slab, cel puțin pentru variantele Galaxy S24 și Galaxy S24+, care ar urma să sosească cu Exynos 2400 la bord. Varianta Galaxy S24 Ultra însă va avea cu siguranță la interior un Snapdragon 8 Gen 3 realizat special pentru Samsung.

Etichete: , , , , ,

Sursa: Samsung officially schedules Galaxy S24 Unpacked event for January 17