CES 2024 – Samsung lansează Music Frame, un tablou cu boxă integrată

Scris de | 9 ianuarie, 2024
CES 2024 – Samsung lansează Music Frame, un tablou cu boxă integrată

Samsung extinde branding-ul „Frame” în acest an, la CES 2024, odată cu anunțul lui Music Frame, un tablou care vine cu boxă integrată. Spre deosebire de televizorul The Frame, care este unul dintre cele mai populare modele ale celor de la Samsung, și este un ecran care se poate deghiza în operă de artă, datorită suprafeței mate și marginilor care se pot personaliza, Music Frame este creat pentru a se integra în peisajul oricărei locuințe ca un tablou, cu avantajul că poate fi folosit și ca boxă.

Conceptul nu e unul nou, IKEA face deja un astfel de gadget, în colaborare cu Sonos, care se numește Symfonisk, însă imaginea de pe Music Frame poate fi personalizată după bunul tău plac. De asemenea, Music Frame poate fi folosit pentru a produce sunet surround în colaborare cu unul dintre televizoarele din noua gamă a celor de la Samsung.

În ceea ce privește specificațiile, Music Frame vine cu două woofere, două tweetere și două drivere mid-range, precum și waveguides care permit ca sunetul să fie distribuit în întreaga cameră în care este amplasat. Poate fi folosit fie prin conectarea la Wi-Fi, fie prin Bluetooth, și are și un cablu subțire care trebuie băgat în priză (deci atenție unde îl plasezi, ca să nu iasă în evidență). În comunicatul oficial de lansare, Samsung mai spune și că poate funcționa cu soundbar-urile pe care le va lansa în 2024, cu ajutorul tehnologiei Q-Symphony. Nu există încă un preț anunțat pentru Music Frame, însă ne putem aștepta ca boxa tablou să aibă un cost relativ similar cu cel al Symfonisk (259 de dolari), iar în ceea ce privește disponibilitatea, o vom vedea cel mai probabil în primăvară.

Etichete: , , , , ,