Sonos lansează o boxă de 8 inchi cu montare în tavan, parte din gama Sonos Architectural

Sonos lansează astăzi un nou produs din gama Sonos Architectural, difuzorul de 8 inchi cu montare în tavan, realizat alături de Sonance. Acesta este un produs care le oferă utilizatorilor o nouă opțiune de dimensiune cu prindere discretă în plafon și va fi disponibilă începând din primăvara anului 2024 la un preț aproximativ de 5.490 lei.  

Proiectată și ajustată în colaborare cu Sonance, noua boxă dispune de un woofer mai mare și personalizat pentru note medii, bass de până la 32 Hz și scenă sonoră extinsă. De asemenea, are un tweeter de 30mm și o modalitate optimizată de dispersie a undelor sonore pentru redare naturală a vocilor, precum și o propagare mai bună a sunetelor la frecvențe înalte.

Bineînțeles, are dimensiuni mai mari față de varianta anterioară de 6 inchi, însă estetica grilajului magnetic este neschimbată, acest lucru asigurând utilizarea concomitentă a celor două modele fără a fi observat în designul încăperii. Grilajul pentru ambele dimensiuni de 8 și 6 inchi este disponibil în varianta de culoare albă, dar poate fi vopsită pentru a satisface nevoile de personalizare ale fiecărui utilizator. 

Atunci când sunt asociate cu Sonos Amp, difuzoarele cu montare în tavan sau în perete oferă o serie de beneficii, inclusiv protecția împotriva suprasolicitării și îmbunătățiri date de ajustarea personalizată, care asigură un sunet mai bogat și un răspuns de frecvență echilibrat. Tot alături de Sonos Amp, boxele de 8 inchi beneficiază și de funcția Trueplay, care ține cont de dimensiunea, construcția și designul încăperii în care sunt amplasate și ajustează automat EQ-ul.

Asemenea tuturor boxelor din gama Sonos Architectural, și aceasta va beneficia de avantajele ecosistemului Sonos, inclusiv de o aplicație compatibilă cu serviciile de streaming preferate, control prin Apple AirPlay 2, actualizări regulate de software și posibilitatea de a adăuga în timp și alte boxe și componente Sonos suplimentare.