O nouă actualizare software pentru PlayStation 5 ne aduce funcții mult așteptate

Scris de | 13 martie, 2024
O nouă actualizare software pentru PlayStation 5 ne aduce funcții mult așteptate

O nouă actualizare sofwtare în stadiu beta pentru PlayStation 5 s-a lansat astăzi la nivel global. În plus, Sony a mai anunțat că, pe final de lună, un update pentru aplicația mobilă PlayStation va permite utilizatorilor să intercaționeze cu prietenii atunci când sunt împreună pe Share Screen.

Deși accesul la beta este limitat la participanții invitați din anumite țări, actualizarea e programată pentru lansare la nivel global în lunile următoare. Cei selectați pentru a participa la beta vor primi o invitație prin e-mail. Desigur, e de notat și că unele funcții disponibile în această fază de testare ar putea să nu fie incluse în versiunea finală sau să sufere schimbări semnificative.

Funcțiile adăugate

Software-ul pentru controllerele wireless DualSense și DualSense Edge a fost actualizat pentru a îmbunătăți caracteristicile de sunet. Difuzoarele de pe DualSense pot produce acum sunet la un volum mai mare, și îți permit să auzi sunetele din joc și audio-ul din chat mai clar.

De asemenea, sunt aduse îmbunătățiri și la funcția de noise canceling. Zgomotul de fundal generat de apăsările de butoane și de sunetele jocului este anulat, rezultând într-o experiență de voice chat mai bună. În plus, odată cu această actualizare o să poți ajusta volumul difuzorului de pe controller direct din Control Center.

Share Screen Interactions

Gamerii care se uită pe Share Screen în modul fullscreen pot folosi de acum „pointers” și emoji-uri pentru a interacționa cu gameplayul gazdei. Ei pot mișca un pointer, pot trimite o notificare sau pot trasa o linie pe ecranul partajat, putând să să evidențieze anumite obiecte sau zone pentru a ghida mai precis gazda.

Reglajul luminzității indicatorului „Power” de pe PS5

Acum se poate regla luminozitatea indicatorului „power” al consolei PS5. Accesază [Settings] > [System] > [Beep and Light], apoi selectează [Brightness].

Etichete: , , ,

Sursa: PS5 system update adds DualSense controller sound enhancements and Share Screen interactions