MSI a prezentat în România noile sale laptopuri de 18 inchi

MSI a organizat ieri, 19 martie, un eveniment de lansare în România a noii sale game de laptopuri echipate cu cele mai noi procesoare Intel Core Ultra și cu seria HX generația 14. Printre acestea se numără trei modele diferite de 18 inchi – Titan 18 HX, Raider 18 HX și Stealth 18 AI Studio. Atât Titan 18 HX, cât și Raider 18 HX au la interior procesoare Intel Core i9 din generația a 14-a și grafică NVIDIA GeForce RTX seria 40, în timp ce Stealth 18 AI Studio are cele mai recente procesoare Intel Core™ Ultra. În plus, Titan 18 HX vine cu o nouă soluție termică cu cea mai mare cameră de vapori de pe piață și oferă suport pentru MSI OverBoost Ultra, cu o putere totală de 270 W, o premieră în industrie, în timp ce Raider 18 HX oferă o putere totală de 250 W.

MSI Titan 18 HX, Raider 18 HX și Stealth 18 AI Studio dispun de ecrane de 18 inci. Fiecare model din gamă are un design nou. Titan 18 HX vine cu primul touchpad Haptic RGB din lume și o tastatură mecanică Cherry Switch reînnoită. Mai are și patru seturi de sloturi de memorie, capacitatea totală putând fi extinsă până la 128GB. În plus, acesta include trei sloturi de SSD M.2, oferind o capacitate de stocare de până la 12TB. 

Modelul Raider 18 HX reproiectat vine cu o bară luminoasă RGB și cu un nou suport 3D pentru a optimiza răcirea și a îmbunătăți performanța generală. Titan 18 HX și Stealth 18 AI Studio au o construcție din aliaj de magneziu-aluminiu, asigurând durabilitate și un aspect simplu, ceea ce face din Stealth 18 AI Studio cel mai ușor laptop de gaming de 18 inci disponibil pe piață.

Seriile Pulse, Cyborg și Prestige

Noile modele din seria Pulse 17 AI au fost lansate cu GPU performant, o estetică nouă, cu o tastatură cu iluminare RGB pe 24 de zone. Cele mai recente procesoare Intel Core Ultra oferă performanță mai bune și la interior se află și primul NPU integrat pentru o accelerare AI mai eficientă din punct de vedere energetic. Datorită arhitecturii noi și a unui număr mai mare de nuclee, acesta oferă performanțe pentru o gamă mai largă de aplicații, de la jocuri, până la calcul complex de date.

MSI a lansat ieri și noul Cyborg 15 AI echipat cu cel mai recent procesor Intel Core Ultra și care îți ia fața cu un șasiu translucid futurist. Are o greutate de 1,98 kg și o grosime de 21,95 mm.

MSI a adus în România nu doar modele de gaming, ci și variante pentru business și productivitate. Laptopurile din seria Prestige 16 AI Studio au certificare Intel Evo Edition și sunt echipate cu procesoare Intel Core Ultra 9 185H. Noul Prestige 16 AI Studio cântărește 1,5 kg, este fabricat din aliaj de magneziu-aluminiu și are la interior o baterie care oferă autonomie de până la 19 ore. Prestige 14 AI îi urmează exemplul cu un design subțire și puternic, oferind cea mai mare baterie (90Whrs) din clasa de 14 inci. Ambele modele, disponibile în versiunile de 16 și 14 inci, acceptă încărcarea până la PD 3.1 140W.

De asemenea, deși nu a fost prezent fizic la eveniment, ni s-au oferit detalii și despre device-ul portabil MSI Claw, pe care Cătălin a pus deja mâna la CES, la începutul acestui an, și pe care l-a prezentat în acest clip.