Ești fan Harry Potter? Redmi are telefonul (și tableta) perfect(e) pentru tine

Scris de | 11 aprilie, 2024
Ești fan Harry Potter? Redmi are telefonul (și tableta) perfect(e) pentru tine

Redmi, sub-brandul celor de la Xiaomi, a anunțat device-urile perfecte pentru orice fan Harry Potter. Este vorba de o versiune specială a celui mai nou smartphone lansat de companie, Redmi Turbo 3, dar și de o variantă a tabletei Redmi Pad Pro. Ce este așa special la ele? În primul rând, faptul că se găsesc numai în China, deci mult noroc să pui mâna pe unul dintre ele. Dacă însă ai un prieten în Shanghai, iată ce ți-ar putea aduce cadou data viitoare când vine în România 🙂

Versiunea specială de Redmi Turbo 3 vine cu toate specificațiile pe care le-ai aștepta de la acest telefon (despre care poți citi aici), dar cu o temă Harry Potter. Astfel, spatele telefonului este acoperit cu logo-ul de la Hogwarts, branding Harry Potter și vraja Lumos, care aprinde capătul unei baghete situată între cele două camere. Cei de la Redmi nu s-au limitat doar la design însă, pentru că și cutia telefonului este specială. Are inclusă o husă de protecție cu temă Harry Potter, iar încărcătorul este și el marcat în același fel.

Lucrurile sunt similare și pe Redmi Pad Pro, care are tot un design albastru cu auriu, cu logo-ul Hogwarts pe spate, însă mai vine și cu o husă de protecție specială, care seamănă cu scrisoarea de admitere la Hogwarts pe care o primesc studenții în seria de cărți / filme. Ambele variante speciale sunt deja disponibile în China, însă ar fi drăguț să mai vedem din când companiile chineze aducând astfel de versiuni ale telefoanelor și în piața europeană măcar, dacă nu în România.

Etichete: , , , , ,

Sursa: This Harry Potter special edition phone and tablet are an absolute treat for fans