Orange aduce rețeaua sa 5G/5G+ și în Pitești

Scris de | 4 iunie, 2024
Orange aduce rețeaua sa 5G/5G+ și în Pitești

Orange continuă extinderea rețelei sale 5G/5G+ la nivel național și, începând de astăzi, oferă locuitorilor, autorităților publice și companiilor din Pitești acces la vitezele ultrarapide ale rețelei 5G+, dar și la cele mai bune servicii și tehnologii furnizate de Orange.

În urma adăugării orașului Pitești pe harta zonelor cu acoperire 5G, rețeaua Orange 5G/5G+ ajunge la un total de 39 de orașe din întreaga țară. Printre acestea se numără Arad, Bacău, Baia Mare, Brașov, Brăila, București, Craiova, Cluj-Napoca, Constanța, Galați, Iași, Miercurea Ciuc, Sibiu, Suceava, Oradea, Timișoara și Târgu Mureș, localități din județul Ilfov, stațiuni montane și estivale. Numărul orașelor cu 100% acoperire 5G în a crescut, totodată, constant, acestea fiind Arad, Bacău, Baia Mare, București, Miercurea-Ciuc, Oradea, Satu Mare, Sibiu, Suceava și Târgu Mureș.

Clienții care au un abonament Orange 5G și un dispozitiv compatibil cu această tehnologie beneficiază de acces la viteze ultrarapide de până la 1,5 Gbps. ANCOM a anunțat că, pe baza testelor efectuate de utilizatori români pe platforma Netograf.ro, în 2023 clienții Orange au avut cele bune viteze medii de internet fix și mobil.

Rețeaua Orange 5G are viteze maxime de descărcare de până la 1,5 Gbps, fiind capabilă să le ofere utilizatorilor o experiență similară cu cea furnizată de internetul prin fibră optică. În oferta Orange Business se regăsesc soluții Wi-Fi 5G la punct fix pentru administrații publice sau companii, de care pot acum beneficia și clienții din Pitești. Abonamentul Office Net 5G asigură internet fix, iar router-ul prevăzut cu Wi-Fi 6, inclus gratuit în pachetul pe 24 de luni, poate conecta wireless mai multe dispozitive inteligente.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , , ,