Toate detaliile despre Call of Duty: Black Ops 6. Când se lansează, și de ce noutăți avem parte în modurile „campanie” și „multiplayer”

Scris de | 10 iunie, 2024
Toate detaliile despre Call of Duty: Black Ops 6. Când se lansează, și de ce noutăți avem parte în modurile „campanie” și „multiplayer”

Este rândul studioului Treyarch să lanseze un nou joc din seria Call of Duty, ceea ce înseamnă că e timpul pentru un nou Black Ops. S-a aflat deja că Black Ops 6 va avea parte de o campanie situată în anii 1990. Raven Software se ocupă de aceasta și promite „misiuni la nivel global, împreună cu gameplay stealth amestecat cu acțiune blockbuster”.

Detalii despre Campanie

Locațiile poveștii includ Orientul Mijlociu, Europa de Sud, Rusia și SUA. Pentru cei pasionați de captivanta poveste Black Ops, Frank Woods și Russel Adler se vor întoarce pentru partea a 6-a, iar povestea va fi legată de flashback-urile din anii ’80 din Black Ops 2. Campania se va ramifica dintr-un „hub extins” situat într-un safehouse, acolo unde vei putea „afla mai multe despre aliați, explora și rezolva puzzle-uri, aduna informații și upgrade-uri” și, bineînțeles, selecta misiuni.

Multiplayer

Multiplayer-ul este principalul mod de joc pentru majoritatea pasionaților de Call of Duty, și este, de asemenea, zona în care Treyarch excelează de obicei. Anul acesta, dezvoltatorii vorbesc despre „omnimovement”, care va renunțat la mișcarea liniară, clasică, în favoarea unui sistem mai fluid și legat. Nu a văzut nimeni încă cum va arăta această schimbare, dar iată o descriere de la Activision:

„Omnimovement le va permite jucătorilor să alerge, să alunece și să se arunce în orice direcție, împreună cu noua abilitate Supine Prone, care le permite să se rotească în timp ce sunt întinși pe pământ, oferindu-le jucătorilor din Black Ops 6 mai multă libertate de mișcare și flexibilitate tactică”.

Moduri de Joc și Hărți

În ceea ce privește modurile multiplayer, vor fi 16 hărți de bază: 12 pentru bătălii de șase contra șase și patru niveluri Strike care suportă meciuri de doi contra doi și șase contra șase. Așa cum au sugerat zvonurile înainte de lansare, Black Ops 6 marchează revenirea sistemului clasic Prestige pentru cei mai avansați jucători. Activision promite mai multe hărți și moduri după lansare.

Data Lansării și Platforme

Așteptați-vă să auziți mult mai multe despre Call of Duty: Black Ops 6 pe măsură ce ne apropiem de data lansării, 25 octombrie 2024. Va exista o perioadă de Open Beta cu acces gratuit, pentru cei care fac precomenzi, așa cum s-a mai obișnuit în trecut. Jocul va fi disponibil pe PC (Battle.net, Microsoft Store și Steam), Playstation 4 și 5, Xbox One și consolele din seria Series X și S. Nu va fi disponibil pe Nintendo Switch de data aceasta.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , ,

Sursa: Call of Duty: Black Ops 6 kicks it back to the '90s on October 25