Lenovo Legion 5 Pro, un laptop de gaming bun cu Intel i7-12700H

Scris de | 21 martie, 2023

Și iată că a mai trecut un an, vorba celebrului cântec, și noi avem parte iarăși de un sample de test a celei mai noi versiuni Lenovo Legion 5 Pro, și anume varianta adusă la standardele lui 2022. Am mai spus-o și în trecut, clientul nostru de astăzi este unul dintre cele mai bine vândute notebook-uri de gaming din lume și reprezintă, totodată, cel puțin pentru mine, un device care beneficiază de un raport calitate/preț „cel puțin” excelent.

Și da, poate că ești obișnuit deja cu tot ce „turuim” noi aici în scris sau în vorbe, pe canalul nostru de YouTube, despre cele mai noi device-uri de gaming. Însă rareori am ocazia să dam peste un laptop care chiar să îmi lase o impresie de lungă durată. Acesta a fost cazul anul trecut cu Legion 5 Pro, acesta este cazul și în acest an cu acest model, o unealtă de joacă care mă scarpină exact unde trebuie atunci când vine vorba de astfel de activități extracuriculare.

În ceea ce privește nivelul de echipare a lui Legion 5, Lenovo a ales aici să meargă pe un „workhorse” care și-a demonstrat în nenumărate rânduri performanța și abilitatea, și anume Intel Core i7 12700H, generația cea mai folosită în 2022 (Alder Lake) pe laptopurile de gaming și nu numai. Acesta se comportă excelent cuplat cu sistemul de răcire implementat de producător pe acest model, iar în testele practice, adică în timpul jocului, nu dă semne de oboseală sau surmenare.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , ,