Prezentare video cu LG G8X ThinQ, iată ce poți face cu telefonul cu două ecrane

Scris de | 2 decembrie, 2019

LG a lansat recent un nou membru în familia de smartphone-uri G, modelul G8X ThinQ, care dispune de un sistem LG Dual Screen, cu deschidere la 360 de grade, cu ajutorul sistemului Freestop Hinge. În cel mai nou video de prezentare a telefonului, accentul este pus pe punctele forte ale acestuia: plusul de manevrabilitate oferit de deținerea a două ecrane, care îți permit să operezi în paralel câte o aplicație pe fiecare ecran, la dimensiune mare, o mai bună experiență de gaming, dar și atunci când dorești să faci o fotografie cuiva drag, acesta putând să vadă și să aleagă de pe ecranul suplimentar cum să se facă încadrarea.

Ambele ecrane de la interior sunt de 6,4 inchi, cu raportul 19.5:9 FHD +, de tip OLED FullVision, cu rezoluția de 2340 x 1080 pixeli și 403ppi. Display-ul din exterior este mono și măsoară 2,1 inchi. Smartphone-ul de ultimă generație este echipat cu un chipset semnat Qualcomm, Snapdragon 855, fiind ajutat de o memorie RAM de 6 GB, în timp ce spațiul intern de stocare este de 128 GB, dar poate fi extins per microSD până la 2 TB.
LG G8X ThinQ are un sistem dual camera, cu una standard de 12 megapixeli f1.8, respectiv una super wide, de 13 magpixeli f2.4, în timp ce pentru fotografiile selfie, camera frontală dispune de un senzor de 32 megapixeli f1.9.

Etichete: