Xperia 5, vezi prezentare video cu noul flagship Sony

Scris de | 9 septembrie, 2019

Sony a prezentat recent modelul Xperia 5, care dispune de un display Full HD+ OLED de 6,1 inchi, cu raport de aspect 21:9 CinemaWide și sunet Dolby Atmos. Partea de motorizare este asigurată de procesorul Qualcomm Snapdragon 855, cu modem integrat X24 LTE, pentru performanță îmbunătățită, cu ajutorul conexiunii LTE. Acesta include și tehnologia MIMO 4 x 4, care suportă toate frecvențele LTE, inclusiv pe cele joase, pentru conexiune continuă, chiar și în zonele cu acoperire slabă a semnalului.

În ceea ce privește funcțiile foto, este dotat cu procesorul BIONZ X conceput pentru telefoanele mobile, dar și cu un sistem foto triplu cu senzori de 12MP și stabilizare de imagine Optical SteadyShot. Cu un obiectiv de 16mm pentru cadre super-wide, de 26mm pentru scenarii de zi cu zi sau 52mm pentru portrete și zoom (echivalentul a 35mm), ești astfel pregătit pentru orice ocazie. Sistem foto din trei obiective, cu tehnologia premiată Eye AF implementată pe modelele de camere Sony Alpha, permite fotografierea continuă în rafală la 10 cadre pe secundă cu funcțiile AF/AE (Auto Focus și Auto Exposure) activate, cu posibilitatea creșterii până la 30 de cadre pe secundă.

Xperia 5 funcționează pe baza Android 9 Pie și va fi disponibil din octombrie 2019. Începând de azi, Xperia 5 poate fi precomandat în piețele selectate din Europa, într-un pachet special completat de căștile cu Noice Cancelling lider în industrie.

Etichete: ,