Xperia Z5: Made for Bond

⇣ Sari la articol

Cu puțin timp înainte de lansarea mult-așteptatului film Spectre, Sony prezintă campania publicitară ‘Made for Bond’, având-o în prim-plan pe Moneypenny, interpretată de celebra actriță Naomie Harris. Filmul Spectre, produs de EON Productions, Metro-Goldwyn-Mayer Studios și Sony Pictures Entertainment, va avea premiera în Marea Britanie pe 26 octombrie, iar în Statele Unite ale Americii pe 6 noiembrie.

Scurtmetrajul prezintă o urmărire plină de suspans în zona South Bank din Londra, în care Moneypenny luptă împotriva răufăcătorilor pentru a-i livra telefonul Xperia Z5 lui James Bond. Folosind device-uri de ultimă generație cum ar fi camera compactă RX100 IV Cyber-shot, Moneypenny filmează scene de monitorizare în regim super slow-motion.

Filmul de 60 de secunde a fost regizat de legendarul Danny Kleinman. Produs de agenția adam&eveDDB și compania Rattling Stick, o mare parte din scurtmetraj scurt metraj a fost filmat cu camera video profesională 4K Sony F65, în timp ce secvențele de ‘slow-motion’ sunt redate pe display-ul camerei foto compactă RX100 IV, iar fotografiile pot fi văzute pe ecranul smartphone-ului Xperia Z5.

“Filmul de campanie surprinde urmărirea spectaculoasă, ideea de a fi într-o misiune și de a purta telespectatorul într-o călătorie, într-un scenariu londonez reprezentativ”, a declarat Kleinman.

“Londra este locul perfect pentru pentru scurtmetraj. În fond, Bond este definit de spiritul britanic, de aceea a fost importat ca filmările să aibă loc aici. Nu este un spot publicitar obișnuit, ci un mini-film încărcat cu acțiune”, a declarat Naomie Harris.

”Sony a fost partenerul celebrei serii de filme Bond încă de la producția Casino Royale. Chiar dacă Xperia Z5 și RX100 IV abundă în caracteristici tehnice special create pentru acțiune, ele sunt și gadget-uri ideale în viața de zi cu zi. Fie că sunt folosite de Moneypenny pentru a supraveghea răufăcători sau de un fotograf creativ pentru a realiza și share-ui fotografii spectaculoase pe rețelele de socializare, aceste device-uri sunt ușor de folosit și pot fi ținute în buzunar, fiind adecvate atât pentru viața de zi cu zi cât și pentru agenții secreți”, a adăugat Kazuo Hirai, președinte și CEO al Sony Corporation.

Campania va fi lansată simultan cu spotul publicitar, care va rula în premieră în Marea Britanie începând cu 1 octombrie 2015, până pe 8 noiembrie. Campania media derulată de MediaCom va include apariții în mediul print, retail, digital și OOH.

Dimensiunile compacte, primul senzor Exmor RS CMOS de 1.0 inch, capacitatea de a filma la 40x super-slow-motion cu până la 1000fps și de a citi date de cinci ori mai rapid decât modelele anterioare fac din RX100 IV accesoriul perfect pentru Moneypenny.

Smartphone-ul Xperia Z5 este ideal pentru James Bond, având cel mai rapid autofocus dintre telefoanele premium, cu o viteză de doar 0.03 secunde, un senzor pentru amprente integrat în butonul de pornire și un design rezistent la apă. Noul Xperia Z5 a fost prezentat pe 2 septembrie 2015 și va fi disponibil la nivel global începând cu luna octombrie 2015.