Sony aduce programele mai aproape prin BRAVIA Internet Video

Scris de | 8 iulie, 2010
Sony aduce programele mai aproape prin BRAVIA Internet Video

Sony şi AXN anunţă parteneriatul prin care utilizatorii de televizoare BRAVIA, de playere Blu-ray sau de sisteme BRAVIA Home Theatre din România, Polonia, Ungaria, Bulgaria şi Cehia, care dispun de o conexiune la internet, se pot bucura de  programele AXN, canalul de divertisment, acţiune şi aventură, disponibil cu plată, prin intermediul televiziunii prin cablu sau prin satelit.

Seriale de succes precum Damages, Kidnapped, Rescue Me, sau Gemini Division sunt disponibile, pe o perioadă de şapte zile (câte un episod pe zi). Cele mai populare titluri ale BBC – Doctor Who şi Primeval sunt de asemenea disponibile pentru vizionare, timp de şapte zile, odată cu difuzarea acestora prin intermediul serviciului AXN Player, imediat după premiera în direct. Pe lângă programele amintite, alte serii de succes, precum serialul spaniol Genesis şi producţia proprie AXN, Zoom vor îmbogăţi gama de conţinut disponibil pe televizoarele Sony BRAVIA şi prin intermediul serviciului AXN Player.

Extinderea conţinutului AXN pentru televizoarele BRAVIA şi pentru alte dispozitive ce dispun de conexiune la internet face parte din strategia postului de televiziune de a difuza programee la nivel cât mai extins. Canalul de televiziune a atins noi cote în Europa Centrală, prin difuzarea unor seriale populare din Statele Unite precum Lost, CSI: NY şi Criminal Minds. Prin serviciul AXN Player, care permit urmărirea emisiunilor imediat după ce acestea au fost difuzate în direct şi prin angajamentul faţă de telespectatori prin introducerea forumurilor online, la nivel naţional, AXN este primul post de televizune cu astfel de iniţiative din Europa Centrală.

Televiziunea bazată pe protocoale de internet – IPTV este în sfârşit prezentă în casele din întreaga lume, iar noile televizoare Sony BRAVIA pun la dispoziţie o vaiată gamă de conţinut online, care poate fi explorată prin simpla conectare la internet a televizorului.

Serviciul BRAVIA Internet Video permite reluarea programelor preferate, transmise de posturile de televiziune, atunci când telespectatorul doreşte să le urmărească după difuzarea în direct a acestora. De asemenea, serviciul permite accesul la un întreg univers de conţinut online, gratuit şi la cerere, disponibil pe site-uri precum YouTube, Dailymotion şi multe altele. Nu este necesară conexiunea la un PC sau vizionarea clipurilor pe un ecran de mici dimensiuni; utilizatorul poate accesa cu uşurinţă un clip, pe măsură ce este adăugat, pentru a fi ulterior urmărit la rezoluţie maximă dierct de pe televizor.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,