Jocuri 3D şi Home Cinema la un alt nivel cu LG 3d W63D

Scris de | 21 iulie, 2010
Jocuri 3D şi Home Cinema la un alt nivel cu LG 3d W63D

LG anunţă lansarea monitorului 3D W63D, ideal pentru jocuri şi vizionare de filme în cel mai plăcut mod, în propria locuinţă.

Noul monitor 3D W63D de la LG a fost conceput special pentru pasionaţii de jocuri. Cu formatul full HD, rata de contrast de 70,000:1 şi rata de refresh la 120Hz, modelul W63D oferă o imagine clară, de calitate şi culori magnifice. Datorită versiunii îmbunătăţite a panoului, modelul W63D oferă o luminozitate excepţională de 400 cd/m².

Cu 172Hz pe secundă, monitorul W63D reduce neclaritatea care poate apărea în timpul vizualizării secvenţelor cu acţiuni rapide. Mai mult, chiar şi după o perioadă îndelungată de vizualizare a imaginilor ce par atât de reale pe monitorul LG, utilizatorii nu simt efectul de ochi obosiţi.

Modelul W63D are inclus un mod dedicat jocurilor, denumit G-mode care optimizează întregul proces de setări pentru jocuri. Funcţia Auto Brightness Control reduce efectul de ochi obosiţi iar Aspect Ratio Control elimină neconcordanţele la toate nivelurile. În ceea ce priveşte sunetul, SRS Tru-Surround HD oferă sunetul la cea mai bună calitate , în timp ce Thru Mode asigură claritate absolută până şi în scenele de acţiune cu viteză foarte mare.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,