World of Warcraft Cataclysm, gata de precomandă

Scris de | 15 noiembrie, 2010
World of Warcraft Cataclysm, gata de precomandă

World of Warcraft Cataclysm, mult aşteptatul expansion pack al celor de la Blizzard a devenit disponibil pentru precomandă în România. Jocul care are în în acest moment peste 12 milioane de jucători în întreaga lume va fi lansat oficial la noi în ţară pe data de 7 decembrie 2010.
Cutia de precomandă nu conţine jocul propriu-zis, are un pret de doar 49,9 lei şi va fi disponibilă în magazine până pe data de 6 decembrie 2010 la ora 10:00.
Precomanda le permite celor care o achizitioneaza să cumpere la lansare jocul World of Warcraft Cataclysm, în varianta standard, la preţul de 100 de lei, dacă prezintă cutia precomenzii şi dovada fiscală a achiziţiei precomenzii. Precomanda garanteaza faptul ca preţul nu va fluctua şi disponibilitate de stoc pentru client în primele şapte zile de la lansarea jocului propriu-zis.
Precomanda World of Warcraft Cataclysm le mai permite cumparatorilor sa participe la un concurs al carui mare premiu este varianta de colectie World of Warcraft Cataclysm si un an de abonament gratuit World of Warcraft. De asemenea cutia contine un talon ce ofera cumparatorilor o reducere de 10 lei la produsul World of Warcraft Prepaid Card, valabila in perioada 07.12.2010 – 07.01.2011 in magazinul de unde a fost achizitionata cutia de precomanda.
Premiile si reducerea sunt oferite de catre Best Distribution, distribuitorul oficial World of Warcraft in Romania.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , ,