Windows Phone 7 update: NoDo aduce Copy Paste şi multe altele

Scris de | 8 aprilie, 2011
Windows Phone 7 update: NoDo aduce Copy Paste şi multe altele

windows phone 7Update-ul poreclit NoDo, pentru Windows Phone 7 este deja disponibil în multe reţele de pe glob şi aduce cu sine o serie de funcţii extrem de aşteptate de către fanii noului sistem de operare Microsoft.
Principalul highlight al update-ului este disponibilitatea de acum înainte a Copy/Paste. Sistemul funcţionează oarecum similar cu variantele Android şi iOS, textul poate fi selectat uşor, din punctul în care se află cursorul, tasta copy copiază datele, iar cea paste le inserează în noua poziţie a cursorului.
Microsoft Marketplace, magazinul de aplicaţii al companiei a suferit şi el multiple schimbări în bine, interfaţa fiind mult mai primitoare şi mai rapidă.
Alte modificări aduse de update-ul NoDo sunt de ordin tehnic, rezolvând unele probleme sau conflicte, modificări care potrivit Microsoft fac ca experienţa să fie mai plăcută şi aplicaţiile să pornească mai rapid. Să nu uităm şi de MAC adress, care de acum este vizibil.
Update-ul Windows Phone 7 este relativ simplu, nu necesită decât câteva validări şi un restart al telefonului şi durează circa 15 minute.

Etichete: , , , , ,