PlayStation Network revine complet până la finalul săptămânii

Scris de | 31 mai, 2011
PlayStation Network revine complet până la finalul săptămânii

Mare veste mare – PlayStation Network va fi repusă în funcţiune complet, inclusiv magazinul PlayStation Store, până la finalul acestei săptămâni. Anunţul este unul oficial, cei de la Sony mai specificând că în Japonia, Hong Kong şi Coreea de Sud anumite servicii vor mai rămâne momentan nefuncţionale.
O parte dintre utilizatorii de console PS3 şi PSP vor putea beneficia şi de oferta Welcome Back care îi va recompensa pe cei afectaţi de problemele reţelei cu jocuri gratuite şi acces la PlayStation Plus. Programul este valabil pentru utilizatorii din ţările cu acces la PlayStation Store şi le va oferi celor care au avut un cont de PlayStation Network în 20 aprilie 2011 posibilitatea de a alege între două jocuri dintre LittleBigPlanet, Infamous, Wipeout HD, Ratchet and Clank: Quest for Booty şi Dead Nation.
Pentru cei cu conturi PSP Sony va oferi două jocuri gratuite dintre LittleBigPlanet PSP, ModNation PSP, Pursuit Force sau Killzone Liberation.
Un alt cadou va fi accesul gratuit pentru 30 de zile la serviciul PlayStation Plus şi 60 de zile gratuite pentru cei care aveau deja un abonament la acest serviciu.

Etichete: , , , , , , , ,