Samsung Chromebook soseşte în Europa – Experienţa web la superlativ

Scris de | 23 iunie, 2011
Samsung Chromebook soseşte în Europa – Experienţa web la superlativ

Samsung Series 5 va ajunge, începând de mâine, în magazinele din 6 ţări europene. Mai apoi, în lunile următoare, laptopul cromat va fi disponibil şi în restul ţărilor de pe continent.

Samsung Series 5, primul laptop Chromebook, va fi disponibil din 24 iunie în Marea Britanie, Germania, Franţa, Olanda, Spania şi Italia, se arată într-un comunicat de presă emis de Samsung. Dispozitivul, creat după principii ca viteză, simplitate şi securitate, are un procesor Intel dual-core, o tastatură cu taste de acces rapid la web, un monitor SuperBright de 12.1 inchi cu o rezoluţie de 16 :10, o autonomie de 8.5 ore şi porneşte în mai puţin de 10 secunde.

Samsung Series 5 reprezintă o fuziune de stil şi performanţă, fabricat în mod special pentru utilizatorii fanatici ai internetului. Dinesh Chand, şeful diviziei Mobile Computing Europe, Samsung, explică : „Ideea Chromebook-ului e revoluţionară – are legătură cu extinderea concepţiei oamenilor despre folosirea calculatorului. Foarte mulţi oameni trăiesc o viaţă centrată în jurul internetului. Sunt on-line acasă, la lucru sau în mişcare. În loc să modificăm un laptop existent să acomodeze aceste cerinţe, am decis să fabricăm unul special pentru acele nevoi”.

Preţul unul model Wi-fi se ridică la 399 euro, iar pentru modelul 3G cumpărătorul va trebui să scoată din portofel 449 de euro.

Etichete: , , , ,