Samsung Galaxy Note: Camera foto (Galerie imagini)

Scris de | 8 noiembrie, 2011
Samsung Galaxy Note: Camera foto (Galerie imagini)

Samsung Galaxy Note oferă, pe lângă un ecran imens de 5.3 inchi şi un sistem unic ce  permite utilizarea S-Pen-ului pentru a desena sau lua notiţe, şi o cameră foarte bună.

Note  dispune de o cameră principală de 8 megapixeli cu bliţ şi câteva moduri dedicate, o cameră frontală de 2 MP şi posibilitatea de a salva clipuri video la 1080p, 30 fps.

Meniul este destul de complex şi permite accesul la funcţii de  bază, cum ar fi setările pentru Expunere, White Balance, ISO şi Metering, precum şi la opţiuni mai avansate de genul Blink detection, Anti-Shake, sau Focus – poţi opta pentru Autofocus, Macro şi Face Detection. Poţi preselecta de asemenea efecte precum Negative, Grayscale sau Sepia, pe lângă numeroasele efecte de post procesare.

După ce ai surprins fotografia, poţi face share cu un număr vast de reţele şi aplicaţii – Email, Gmail, Messaging, Photo editor, Picasa, S Memo -unde poţi folosi pen-ul pentru a desena direct pe poză, Social Hub sau Wi-Fi.

Imaginile foto surprinse de Galaxy Note sunt vibrante, detaliate, iar clipurile video sunt şi ele extrem de bune pentru un telefon, cu partea de captură audio extrem de sensibilă.

Câteva exemple mai jos:

Copac  Clădiri  Frunză  Reviste (Lumină slabă, fără bliţ)

 

Etichete: , , ,