[IMAGINI] FIFA13 va fi disponibil in toamna

Scris de | 15 mai, 2012
[IMAGINI] FIFA13 va fi disponibil in toamna

Electronic Arts au dezvaluit astazi imagini ale jocului FIFA 2013 si cateva detalii despre schimbarile revolutionare pe care jocul le va aduce.

Cea mai sofisticata inteligenta artificiala, posibilitatea jucatorilor de orientare in spatiu, dribling-uri mai grele si totodata mai eficiente pentru a depasi defensiva, precum si gandirea a doua mutari inainte sunt doar cateva dintre noile caracteristici pe care FIFA 13 le va avea.

First Touch Control” va  transforma modul in care jucatorii ating mingea, fiind posibil un control al balonului mai realist. Factori ca traiectoria mingii, presiunea apararii si atingerea balonului vor vor crea mai multe oportunitati in atac, dar si in recuperarea mingiilor de catre aparatori.

In FIFA 2013 fiecare atingere va conta, fiind implementat un nou sistem de dribling inspirit de la Lionel Messi. Fifa 12 permitea dribling-uri doar prin schimbari de directii, dar incepand cu Fifa 13, “Complete Dribling”, un nou sistem implementat, va permite jucatorilor sa se confrunte cu adversarii lor folosind atingeri precise combinate cu miscari de pana la 360 de grade pentru a fi mult mai periculos in situatiile 1vs1. Schimbari de directii rapide, acceleratie puternica cu mingea si un control bun al balonului le va permite atacantilor sa depaseasca cu mai multa usurinta defensiva adversa.

A doua generatie a sistemului “Player Impact Engine” va fi imbunatatita pentru a oferi imagini realiste la impact. Aparatorii vor “impinge si trage” pentru posesie si se vor putea folosi de marimea si puterea lor pentru a castiga dueluri cu adversarii.

Tactical Free Kicks” este un sistem nou de a bate loviturile libere. Acum pot sta langa minge pana la 3 jucatori pentru a crea lovituri libere periculoase si imprevizibile, folosind cei mai buni jucatori de pe teren, iar adversarii pot mari sau scadea numarul de persoane din zid sau sa trimita un om pentru a bloca lovitura.

FIFA 13 va fi disponibil in magazinele din intreaga lume in toamna pentru PS3, Xbox 360, Playstation Vita, Wii, PC, PS2, Nintendo 3DS, PSP, iPhone, iPad, iPod touch si alte platforme mobile.

Etichete: , , , , , , ,