Samsung DA-E750, disponibil acum în România

Scris de | 22 august, 2012
Samsung DA-E750, disponibil acum în România

Samsung Electronics a anunţat disponibilitatea sistemului audio cu staţie de andocare DA-E750 în România. Dispozitivul dispune de un amplificator cu tub vidat, ceea ce rezultă într-o redare de înaltă calitate a materialelor audio de pe tabletă sau smartphone.

Îmbinarea dintre un tub vidat şi un amplificator digital reduce distorsiunile sunetului, în timp ce difuzoarele cu 2.1 canale, din fibră de sticlă împletită, alături de subwooferul integrat, produc un sunet cristalin, de 100 Watt, cu un bass îmbunătăţit.

DA-E750 are un design premium, îmbinând elementele clasice de design cu detalii care fac diferenţa. Modelul este disponibil cu un finisaj de lemn lăcuit în culorile mahon sau negru-pian, pus în evidenţă de lumina caldă a tubului vidat, atunci când aparatul este în funcţiune.

Vârful de gamă, modelul DA-E750, este un sistem de andocare dual compatibil atât cu dispozitivele Samsung Galaxy, cât şi cu cele Apple iOS. DA-E750 suportă redarea audio prin intermediul AllShare, pentru dispozitivele Samsung Galaxy, AirPlay, pentru cele Apple, ori Bluetooth 3.0 – pentru alte dispozitive.

DA-E750 este disponibil în România începând cu luna august, la un preţ recomandat de 2499 lei.

Etichete: , , , , ,