Logitech Harmony Touch: Telecomandă cu ecran tactil pentru sisteme de home-entertainment

⇣ Sari la articol

Logitech a anunţat cea mai nouă telecomandă din gama Harmony. Modelul Harmony Touch oferă utilizatorului posibilitatea de a adăuga, înlătura și re-ordona, direct de pe ecranul color tactil de 2,4 inch, până la 50 de icoane ale canalelor preferate.

După o instalare online simplă, poți accesa toate canalele preferate cu o singură atingere, poți face swipe sau scroll, înlăturând astfel chinul de a memora numerele canalelor și de a parcurge ghiduri lungi pe ecran. Poți seta găsirea rapidă a preferințelor, de la posturi TV la filme, jocuri și muzică.  Tastele telecomenzii sunt iluminate pentru a ajuta la navigarea prin programele preferate, chiar și pe întuneric.

Logitech Harmony Touch este compatibilă cu peste 225,000 dispozitive home-entertainment și peste 5,000 de branduri și poate controla până la 15 dispozitive simultan. Suportul de încărcare menține telecomanda încărcată și mereu la îndemână.

Dispozitivul Logitech Harmony Touch va fi disponbil în Europa începând din octombrie la un preț recomandat de 179,99 Euro.