Samsung ES9000: Smart TV cu diagonală de 75 inchi şi ramă din aur roz

Scris de | 4 octombrie, 2012
Samsung ES9000: Smart TV cu diagonală de 75 inchi şi ramă din aur roz

Samsung a anunţat disponibilitatea noului televizor ES9000 pe piaţa din România. Smart TV-ul cu diagonala uriaşă de 189 centimetrii dispune de un design subţire, cu o grosime de doar 7.9 mm, şi o ramă din aur roz.  

Pe lângă diagonala de 75 de inch (189 centimetri), ce oferă posibilitatea de a vizualiza imagini captivante, aspectul premium se adresează preferinţor variate ale consumatorilor. Design-ul unic şi modern prezintă o ramă curbată cu o grosime de numai 7,9 mm fără îmbinări vizibile, ce completează perfect suportul pătrat al televizorului şi îi subliniază design-ul minimalist. ES9000 integrează și o cameră video, care se retrage în ramă atunci când nu este folosită. Totodată, rama sofisticată din aur roz face din ES9000 un Smart TV unic și inconfundabil.

ES9000 include gama completă de funcţii Samsung Smart TV – Smart Interaction, Smart Content şi Smart Evolution – care a fost introdusă anul acesta pe gama Smart TV de vârf. Aceste funcţii permit utilizatorilor să controleze şi să interacţioneze cu televizoarele lor într-un mod mai intuitiv şi să aibă acces la un conţinut mai bogat ce poate fi transmis şi pe alte dispozitive.

Samsung ES9000 este disponibil acum în România şi poate fi achiziţionat la un preţ estimat de 36.999 RON.

Etichete: , , , ,