HP Envy X2 şi Spectre TouchSmart: Hibrid notebook-tabletă şi ultrabook cu Windows 8

Scris de | 2 noiembrie, 2012
HP Envy X2 şi Spectre TouchSmart: Hibrid notebook-tabletă şi ultrabook cu Windows 8

Compania HP a anunţat două noi dispozitive dotate cu cea mai nouă versiune a sistemului de operare Windows 8. Ultrabook-ul HP Spectre TouchSmart şi hibridul notebook-tabletă HP Envy X2 sunt echipate cu un ecran multitouch, perfect pentru navigarea prin meniurile platformei celor de la Microsoft.

HP Envy x2 este un PC hibrid ultra-subțire și puternic, care asigură performanța unui notebook și libertatea de mișcare a unei tablete într-un singur dispozitiv elegant și ușor. Atât notebook, cât și tabletă, HP Envy x2 dispune de un ecran HD multitouch cu diagonala de 11,6 inci, care se poate detașa de tastatură pentru a se transforma într-o tabletă. Acesta include, de asemenea, un webcam HD(1) și o cameră foto/video de 8 megapixeli, tehnologie NFC (Near Field Communication) care permite utilizatorilor să distribuie conținut, inclusiv fotografii, contacte și link-uri printr-o singură atingere a ecranului.

HP Spectre TouchSmart Ultrabook este un ultrabook premium cu un ecran multitouch IPS Radiance Full HD de 15,6 inci, ultra-performant și cu un design metalic sofisticat. Având o grosime de numai 17,9 mm, acest ultrabook este primul notebook HP care încorporează tehnologie Intel Thunderbolt, ce asigură un tranfer ultra-rapid de muzică, filme și date către alte dispozitive externe.

Din păcate cei de la HP nu au anunţat o dată de disponibilitate în România pentru noile dispozitive.

Etichete: , , , , ,