CES 2013: Belkin Thunderstorm Handheld Home Theatre pentru iPad

Scris de | 6 ianuarie, 2013
CES 2013: Belkin Thunderstorm Handheld Home Theatre pentru iPad

Belkin a anuntat astazi lansarea unui sistem de andocare audio pentru iPad, Belkin Thunderstorm Handheld Home Theater. Dock-ul audio a fost construit in parteneriat cu Audifi, liderul urmatoarei generatii din domeniul echipamentelor audio mobile si promite sa imbunatateasca calitatea videoclipurilor, a muzicii sau a jocurilor cu o tehnologie avansata de sunet digital.

 “Cu Thunderstorm Handheld Theater  scopul nostru a fost de a crea o mai profunda, mai captivanta experienta audio pentru iPad, astfel incat sa puteti asculta continutul vosstru in modul in care acesta a fost menit sa fie auzit”, a declarant Nate Kraft, Director Product Management at Belkin.

Este disponibila si o aplicatie Thunderstorm gratuita, care ofera un control extins al sunetelor personalizate pentru muzica, filme si jocuri.

Belkin ThunderStorm Handheld Home Theatre va fi disponibil pentru generatiile 2 si 3 de iPAd (conector cu 30 de pini), iar versiunea cu conector Lightning va fi disponibila in primavara. Pretul recomandat este de 199 de dolari.

Etichete: , , , , , ,