LG Laser TV: Diagonală de 100 inchi şi funcţii SmartTV

Scris de | 14 ianuarie, 2013
LG Laser TV: Diagonală de 100 inchi şi funcţii SmartTV

LG Electronics a prezentat în cadrul CES 2013 un nou televizor, denumit Laser TV, cu o diagonală impresionantă de 100 inchi. Modelul Hecto dispune de funcţii SmartTV, rezoluţie FullHD de 1080p şi o unitatea externă de protecţie Ultra Short Throw.

Datorită unităţii de proiecţie UST, televizorul permite consumatorilor să plaseze lentilele la o distanţă de aproximativ 56 cm faţă de ecran. LG Laser Tv oferă o rezoluţie Full HD de 1080p şi o rată de contrast dinamic de 10,000,000:1, ceea ce permite redarea imaginilor în culori vii, atât în medii întunecate, cât şi în cele luminoase.

Televizorul Laser Tv include platforma LG Smart Tv, cu toate funcţiile încorporate în modelele premium, precum Smart World, LG Cloud, Magic Remote şi suport pentru tehnologia WiDi Intel. Sistemul include de asemenea şi un tuner Tv digital, care permite utilizatorilor accesul rapid la platformele de reţele sociale precum Facebook şi serviciile VoD precum Netflix din zona LG de conţinut premium.

LG Laser Tv încorporează boxe de 10W în unitatea de proiecţie pentru a susţine sunetul surround virtual care oferă o experienţă cinematografică autentică în propria locuinţă. Dispozitivul are specificaţiile de design proprii LG, Dynamic Arc, care conferă o suprafaţă curbată cu o înălţime de numai 5.7 inci.

Havis Kwon, preşedinte şi CEO al companiei Home Entertainment din cadrul LG Electronics, a declarat într-un comunicat de presă: „Televizorul LG Laser Tv încorporează tehnologia de proieţie şi o face să fie potrivită atât pentru camera de dormit, cât şi pentru living.”

Din păcate, cei de la LG nu au anunţat un preţ pentru modelul Hecto Laser TV.

Etichete: , , , , ,