Archos ChefPad: tableta de 9.7 inci pentru bucatarie

Scris de | 14 mai, 2013
Archos ChefPad: tableta de 9.7 inci pentru bucatarie

Archos a lansat astazi tableta ChefPad, un model de 9.7 inci conceput pentru cei care isi petrec tipul in bucatarie. Tableta vine cu o husa din silicon cu suport reglabil si continut pentru a gasi cele mai bune retete.

archos-chefpad

Tableta bucatarilor vine echipata cu un procesor dual-core tactat la 1.6 GHz, un GPU quad-core si 1 GB memorie RAM si are doua camere de 2 megapixeli. Ecranul capacitiv masoara 9.7 inci si ofera o rezolutie de 1024×768 pixeli, capacitatea de stocare interna este de 8 GB si poate fi extinsa cu ajutorul unui card microSD.

Tableta pentru bucatarie dispune de continut cu aplicatii pentru gatit si filtre pentru cautare printre o gama larga de categorii, inclusiv retete, bauturi,cumparatori, programe TV pentru gatit si altele. Pentru o integrare perfecta printre alimentele si stropii din bucatarie, Chefpad dispune de o carcasa din silicon care o va pastra curata si va oferi si un unghi de vizualizare bun in timp ce se gateste.

Archos Chefpad va fi disponibila incepand cu luna iunie pentru 210 dolari.

Conceputul de tableta in bucatarie nu este complet nou, iar el a fost pentru prima oara introdus de Belkin prin accesoriile pentru iPad lansate inca de acum 2 ani. Belkin Chef Stand cu Stylus permitea navigarea cu ajutorul unui stylus prin continutul iPad-ului fara a murdari ecranul, Fridge Mount monta iPad-ul pe frigider, iar Kitchen Cabinet Mount era ultimul accesoriu care permitea economisirea de spatiu pe mobila din bucatarie.

Etichete: , , , , ,