Samsung Galaxy S5 este de astăzi în magazinele din România. Ce prețuri și promoții vă așteaptă?

Scris de | 11 aprilie, 2014
Samsung Galaxy S5 este de astăzi în magazinele din România. Ce prețuri și promoții vă așteaptă?

Samsung-Galaxy-S5 (4 of 4)

Samsung Galaxy S5 a fost lansat în cadrul MWC la Barcelona, iar de astăzi devine disponibil global. Samsung România a pregătit o serie de promoții speciale, iar noi vom puncta și ofertele de la operatori sau de la magazinele online.

Fani ai brandului Samsung sau cei care doresc să își achiziționeze smartpone-ul la o promoție interesantă sunt așteptați astăzi în cadrul brand shop-ului Samsung AFI Palace Cotroceni (București). Începând cu ora 11:11, primii 100 de cumpărători ai unui model Galaxy S5 vor primi un pachet de accesorii în valoare de 400 de lei, în care intră o husă de tip flip cover, o husă S View, un încărcător pentru mașină și o cască Bluetooth. Totodată, se va desfășura o competiție, în urma căreia zece câștigători vor pleca acasă cu un terminal Samsung Galaxy S5 cadou.

Cu toții am așteptat lansarea noului GALAXY S5 și suntem încântați de reacțiile utilizatorilor. Pentru a le răsplăti fidelitatea, Samsung vine și anul acesta cu promoții speciale pentru primii cumpărători. Pentru că noul GALAXY S5 este un telefon creat și inspirat de oameni, ne dorim să continuăm să inovăm cu gândul la oameni și prin această ofertă specială venită odată cu lansarea noului GALAXY S5 vrem să le arătăm recunoașterea noastră prin tot ceea ce facem și să le oferim zi de zi o nouă experiență creată special pentru ei”, a declarat Mihaela Stănoiu, Marketing manager în cadrul Samsung Electronics România.

Samsung Galaxy S5 este disponibil începând de astăzi și la operatori sau în magazinele online din țară. Vodafone și Orange listează dispozitivul la un preț de 699 euro fără semnarea unui contract.

La semnarea unui contract pe doi ani, Vodafone vinde Galaxy S5 începând cu 129 de euro împreună cu abonamentul RED 59 (minute și SMS-uri nelimitate în orice rețea, 4 GB trafic de date, 250 minute internaționale, 50 GB în cloud, Zonga și Vodafone Protect gratuite), iar Orange are prețuri contractuale începând de la 299 euro cu Panteră 44 (minute și SMS-uri nelimitate în rețea, 1.000 minute naționale și internaționale către fix, 3 GB trafic de date). Magazinele online au un preț mediu de 3.099 lei.

Etichete: , , , , , , , , , , ,