Xiaomi lansează noi produse: Redmi 2A, Mi Note Goddes, plus un cântar smart și o soluție de alimentare Mi Smart Power Board

Scris de | 31 martie, 2015
Xiaomi lansează noi produse: Redmi 2A, Mi Note Goddes, plus un cântar smart și o soluție de alimentare Mi Smart Power Board

Xiaomi a lansat astăzi în cadrul unei conferințe de presă mai multe produse de ultimă generație: smartphone-ul entry level Redmi 2A, o nouă versiune a phabletei MI Note, numită Goddess, un cântar electronic smart ce comunică wireless cu smartphone-ul și o soluție de alimentare Mi Smart Power Board. Înainte de a vedea caracteristicile acestora, trebuie menționat faptul că în 2014 Xiomi a comercializat 61 de milioane de smartphone-uri. Veniturile totale realizate anul trecut, pe toate categoriile de produse au fost dee 13,3 miliarde de dolari .

Xiaomi Redmi 2ARedmi 2A este un smartphone 4G, urmașul modelului Redmi 2 (cunoscut și sub denumirea de Hongmi 2), introdus pe piață de compania Xiaomi la începutul anului. Cele două  smartphone-uri nu se deosebesc prea mult pe partea de caracteristici, de exemplu Redmi 2A vine tot cu un ecran de 4,7 inchi, însă dispune de un procesor quad core,(Cortex A7) tactat la 1,5 GHz față de 1,2 GHz, cât avea modelul anterior. Memoria RAM este de 1 GB, iar spațiul intern de stocare este de 8 GB. Prețul va fi de aproximativ 90 euro.

Mi Smart Weight Scale  (4)Verisunea Mi Note Goddess cu carcasa pe roz, a fost creată special pentru tinere. Smartphone-ul are un ecran de 5,7 inchi, Full HD și include un procesor quad core Snapdragon 801, tactat la 2,5 GHz, ajutat de 3 GB de memorie RAM și 16/64 GB, spațiu intern de stocare. Mai găsim o cameră principală de 13 megapixeli, semnată Sony, cu OIS și una secundară, de 4 megapixeli. Xiaomi Note Goddess Pink va fi disponibil comercial pe piață din 8 Aprilie, la un preț apropiat de 375 euro.

Mi Smart Weight Scale  (1)

Mi Smart Weight Scale este un cântar smart ce poate stabili greutatea unui utilizator chiar după ce acesta a băut o sticlă cu apă. Marja de cântărire este de 50 de grame. Mai mult, acesta poate fi sincronizat cu smartphone-ul prin aplicația Mi Fit, putând astfel monitoriza fluctuațiile în greutate pentru întreaga familie (pentru maxim 16 persoane). Prețul va fi de doar 15 euro, ceea cel recomandă drept potrivit pentru cadouri.

MI Smart Plug Board (4)Soluția de încărcare MI Smart Plug Board a fost creată pentru piața asiatică. Ea dispune de trei porturi USB ce permit încărcarea simultană a trei device-uri smart, plus alte patru porturi convenționale specifice. Dimensiunile acesteia sunt de mărimea unui toc pentru stilou, extrem de util în călătorii. Prețul va fi de aproximativ 8 euro.

Etichete: , , , , , , , , , ,