Intel a prezentat NUC Kit NUC6i7KYK, mini PC-ul dedicat segmentului de gaming

Acesta este bazat pe cea de-a șasea generație a gamei de procesoare Intel Core.

Scris de | 29 iunie, 2016
Intel a prezentat NUC Kit NUC6i7KYK,  mini PC-ul dedicat segmentului de gaming

Intel a prezentat astăzi în cadrul unui eveniment peste 10 sisteme de gaming bazate pe cele mai noi tehnologii Intel, de la desktop PC-uri, la laptopuri și mini PC-uri. Compania a prezentat pentru prima dată pe piața locală Intel® NUC Kit NUC6i7KYK, mini PC-ul dedicat segmentului entuziast, precum și Intel® Core™ i7-6950X Extreme Edition, cel mai puternic procesor pentru desktop, cu 10 nuclee și 20 de fire de execuție.Eveniment Intel 3Produsele expuse în cadrul evenimentului aparțin unor companii locale și internaționale precum: Acer, ASUS, Dell Alienware, HP, Lenovo, Maguay, Myria și PC Garage.Gamerii eXit, BTN si WHitELa eveniment au fost prezenți și trei dintre cei mai experimentați jucători de Counter-Strike: Global Offensive din România: Cătălin Stănescu (BTN), Marian Stoiciu (eXit) și Cosmin Cetănaș (WHitE). Ei au făcut jocuri demonstrative pentru presă și au discutat despre importanța folosirii celor mai noi tehnologii în obținerea performanței în gaming.

“Zona de gaming este una dintre cele mai dinamice și importante pentru industria de IT, iar  performanța se obține doar cu sisteme puternice dotate cu procesoare de ultimă generație. Pe piață există o gamă largă de sisteme, de la desktop PC-uri integrate local, la laptopuri puternice de gaming produse de companii multinaționale sau mini PC-uri create special pentru acest segment, pe care le-am arătat și în cadrul evenimentului de astăzi”, a declarat Bogdan Georgescu, Channel Account Manager, Intel Central and Eastern Europe. Eveniment Intel 2

Intel NUC Kit NUC6i7KYK, mini PC-ul care schimbă regulile jocului

Intel a prezentat astăzi în premieră în România Intel® NUC Kit NUC6i7KYK, mini PC-ul dedicat segmentului entuziast, bazat pe cea de-a șasea generație a gamei de procesoare Intel® Core™ și dotat cu soluția grafică Intel® IrisTM Pro.

Mini PC-ul oferă performanță maximă pentru gaming sau volume mari de lucru. Cu un design nou, PC-ul permite utilizatorilor să se joace în voie fără a exista riscul supraîncălzirii. Indiferent de complexitatea jocului, utilizatorii pot beneficia de performanța de care au nevoie, inclusiv de o grafică 3D de 30 de ori mai bună1,2 pentru o rezoluție superioară în timpul jocului și nu numai. De asemenea, cu ajutorul tehnologiei ThunderboltTM 3, utilizatorii au la dispoziție o lățime de bandă de două ori mai mare pentru sesiuni de gaming neîntrerupte.

Soluția grafică Intel® IrisTM Pro cu capabilități de display 4K permite editarea foto-video ca un profesionist. Intel® NUC Kit NUC6i7KYK este compatibil cu Windows 10 pentru un timp de răspuns mai rapid și multitasking3. Suportă până la 32GB memorie RAM și are 4 porturi USB 3.0, pentru periferice. Eveniment Intel 3

Intel® Core™ i7-6950X Extreme Edition, viitorul gamingului e aici

Dedicat gamingului de înaltă performanță, dar și realității virtuale sau creării de conținut, Intel® Core™ i7-6950X Extreme Edition este cel mai puternic procesor pentru desktop, având 10 nuclee și 20 de fire de execuție. Are o frecvenţă de bază de 3GHz și un consum TDP de 140W. De asemenea, suportă până la 25MB memorie cache L3, acceptând module de memorie DDR4 funcționând la 2400 MHz. Toate acestea îl fac ideal pentru gamingul 4K sau realitatea virtuală. Cu procesorul Intel® Core™ i7-6950X Extreme Edition, utilizatorii pot face live streaming fără a întâmpina probleme sau pot încărca foarte ușor conținut online.

Tehnologia Intel® Turbo Boost Max 3.0 crește performanța procesorului. Cum funcționează? Aceasta identifică cele mai rapide nuclee din procesor, prioritizând utilizarea acestora de către aplicații. În plus, procesorul vine cu multiplicator deblocat pentru sesiuni de overclocking.

 

Etichete: