Xiaomi Redmi Note 9T și Redmi 9T: Producătorul lansează două noi telefoane și alte device-uri pentru ecosistemul „smart home”

Scris de | 8 ianuarie, 2021
Xiaomi Redmi Note 9T și Redmi 9T: Producătorul lansează două noi telefoane și alte device-uri pentru ecosistemul „smart home”

Xiaomi a anunțat lansarea a două noi modele de smartphone-uri Redmi: Redmi Note 9T și Redmi 9T, care vor fi disponibile în curând și pe piața din România. Redmi Note 9T este primul smartphone 5G din seria Redmi Note, dotat cu dual SIM 5G.

Redmi Note 9T

Alimentat de chipsetul MediaTek Dimensity cu 5G-integrat 800U SoC, Redmi Note 9T este cu până la 100% mai rapid față de generațiile anterioare. Împreună cu modemul său integrat, procesorul octa-core și tehnologia de procesare de 7nm, Redmi Note 9T are un consum redus de energie.

Prin conectivitatea 5G simultană pe două carduri SIM, Redmi Note 9T este mai eficient. De asemenea, tehnologia 4×4 MIMO și sistemul de antene îi asigură lui Redmi Note 9T conexiuni mai rapide și mai stabile, chiar și atunci când rețeaua este foarte aglomerată.

Cameră de 48MP pe Redmi Note 9T

Dotat cu un setup triplu de camere de 48MP, cu senzor de profunzime de 2MP și lentile macro de 2MP, și un senzor mare de o jumătate de inch plus arhitectură ISP la nivel flagship, telefonul oferă o calitate a imaginii îmbunătățită și o procesare mai rapidă, în timp ce modurile creative, precum cel de noapte, Pro + RAW, HDR și modul portret îi ajută pe utilizatori să obțină cadrele bune în condiții diverse.

Construcție durabilă

Redmi Note 9T are un design premium, cu un ecran de 6.53” FHD+ DotDisplay și spatele curbat Unibody 3D. Spatele din policarbonat texturat oferă o aderență mai bună și mai multă rezistență la amprente, iar Corning Gorilla Glass 5 este protecția perfectă în cazul în care telefonul este scăpat din mână. 

Certificat Widevine L1 și TÜV Rheinland Low Blue Light, Redmi Note 9T a fost proiectat pentru a urmări ore întregi de conținut HD, fără a afecta vederea. Folosirea senzorului de amprentă lateral al Redmi Note 9T deblochează foarte ușor telefonul.  

Redmi Note 9T este disponibil în două variante captivante de culoare – Nightfall Black și Daybreak Purple.

Baterie de înaltă capacitate

Dotat cu o baterie de 5000mAh (typ) și un procesor foarte eficient, Redmi Note 9T te face să uiți de încărcarea bateriei, fiind astfel telefonul perfect adaptat erei 5G. Redmi Note 9T se încarcă rapid la 18W și are un încărcător de 22.5W în cutie. În plus, datorită bateriei performante ce suportă un număr mare de cicluri de încărcare-descărcare, utilizatorii pot folosi telefonul zlinic timp de aproape trei ani, fără degradarea acesteia.

Redmi 9T

Redmi 9T este un telefon dedicat fotografiei datorită setup-ului cvadruplu de camere AI de 48MP. Camera ultra-wide de 8MP permite atât fotografierea unor grupuri mari, cât și a peisajelor, cuprinzând totul în cadru, în timp ce lentila macro de 2MP și senzorul de profunzime de 2MP oferă cadre apropiate uimitoare cu efect de bokeh.

Redmi 9T are și un nou mod “movie frame” care le oferă fotografiilor un efect cinematic, fără a mai fi nevoie de editare. Noul mod “time-lapse” oferă viteză și durată variate, astfel încât utilizatorii să poată surprinde time-lapse-uri creative, fără a mai avea nevoie un DSLR sau alte aparate profesionale.  

Chipset puternic și baterie de capacitate mare

Chiar dacă este ușor, Redmi 9T are o baterie de 6,000mAh (typ) și un chipset Qualcomm Snapdragon 662. Împreună cu procesorul eficient de 11nm, Redmi 9T oferă performanțe mai bune cu încălzire redusă și un consum mai mic față de generațiile anterioare. Mai mult decât atât, modul de economisire a bateriei MIUI și capabilitățile de încărcare inversă prin fir ajută la utilizarea zilnică și chiar pe parcursul mai multor zile. 

La fel ca Redmi Note 9T, Redmi 9T se încarcă rapid la 18W și are în cutie un încărcător de 22.5W.

Redmi 9T are un design modern și minimalist cu margini rotunjite și spate texturat împotriva amprentelor. Display-ul FHD+ Dot Drop de 6.53” cu Corning Gorilla Glass 3 asigură o experiență fluidă și clară de vizionare a conținutului și o protecție sporită împotriva crăpăturilor și zgârieturilor.

În plus, smartphone-ul are certificări Widevine L1 și TÜV Rheinland Low Blue Light și este disponibil în patru variante deosebite de culori: Carbon Gray, Twilight Blue, Sunrise Orange și Ocean Green.

Spațiu de stocare extensibil

Completat de Dual SIM și cu slot microSD, Redmi 9T oferă posibilitatea extinderii spațiului de stocare până la 512GB, astfel încât utilizatorii să își poată păstra pe un singur dispozitiv aplicațiile, jocurile, pozele și filmele preferate. De asemenea, Redmi 9T este dotat cu infraroșu și NFC.

Redmi Note 9T va fi disponibil la nivel global în variantele 4GB + 64GB și 4GB + 128GB, începând cu prețurile recomandate de vânzare de 229 euro, respectiv 269 euro.

Redmi 9T va fi disponibil la nivel global în variantele 4GB + 64GB, 4GB + 128GB, 6GB + 128GB începând cu prețurile recomandate de vânzare de 159 euro, 189 euro, respectiv 199 euro 

Disponibilitatea celor doua dispozitive pe piață și prețurile din România vor fi anunțate în curând.

Mi Smart Clock

Cu un design compact, Mi Smart Clock se integrează bine în orice locuință. Touchscreen-ul său full-color de 3.97’’ afișează ora, vremea, calendarul și funcționează chiar și ca ramă foto digitală. Cu alarma sa specială, Mi Smart Clock poate mări gradual luminozitatea ecranului, precum și intensitatea sunetului.

Mi Smart Clock are Google Assistant și Chromecast integrate și se comportă ca un element de control AIoT pentru casă și hub de divertisment. Astfel, el permite controlul vocal al dispozitivelor smart din gama Mi, cum ar fi redarea filmărilor de pe camerele de securitate sau a muzicii de pe telefoanele inteligente ale utilizatorilor.

Mi Smart Clock are un preț recomandat de vânzare începând cu 49.99 euro.

Mi 360° Home Security Camera 2K Pro

Mi 360° Home Security Camera 2K Pro este dotată cu o cameră de 3MP care oferă imagini clare, datorită rezoluției sale de până la 2304×1296. Diafragma deschisă f/1.4, lentilele 6P și senzorul de imagine cu sensibilitate crescută asigură imagini detaliate și luminoase chiar și în condiții de lumină slabă.

De asemenea, camera este dotată cu algoritmul AI de ultimă generație care detectează siluetele oamenilor și îi informează pe utilizatori prin intermediul mesajelor automate. Cu ajutorul microfoanelor duale și a tehnologiei active de reducere a zgomotelor, Mi 360° Security Camera 2K Pro face posibilă comunicarea clară.

Pentru utilizatorii care pun preț pe intimitate, dispozitivul oferă modul „privacy” care permite direcționarea camerei spre interior printr-o simplă comandă din aplicația Mi Home. De asemenea, camera poate fi controlată vocal prin Google Assistant și Amazon Alexa.

Mi 360° Home Security Camera 2K Pro va fi disponibilă la un preț recomandat de vânzare începând cu 59.99 euro.

Etichete: , , , , , ,