CES 2021: Lenovo va lansa noi produse inovatoare

Scris de | 16 ianuarie, 2021
CES 2021: Lenovo va lansa noi produse inovatoare

În cadrul CES 2021 au fost prezentate mai multe noutăți din portofoliul companiei Lenovo. Aceștia urmăresc să răspundă nevoilor și cerințelor utilizatorilor, astfel noua strategie e menită să transforme felul in care utilizatorii trăiesc și lucrează. Noul portofoliu de dispozitive va fi definit de tehnologii mult mai inteligente și inovatoare și  progrese ale unor dispozitive deja existente pentru a facilita navigarea utilizatorilor.

Mai multă mobilitate

Lenovo a anunțat patru noi dispozitive care vor ajunge în portofoliul premium, dedicate utilizatorilor flexibili. Unul dintre cele mai remarcate dispozitive este și cel mai subțire dintre acestea, ThinkPad. Pe lângă cel precizat anterior, s-au mai evidențiat și ThinkPad  X1 Titanium Yoga, ThinkPad X12 detașabil ce combină utilitatea unui laptop cu flexibilitatea unei tablete. Noile ThinkBook  Plus Gen 2 i, ThinkBook 13x i, ThinkBook 14p Gen 2 și ThinkBook 16p Gen 2 au fost concepute pentru companiile mici și mijlocii.

 

Mai mult divertisment

Lenovo Tab P11 este destinat tuturor utilizatorilor care iși doresc dispozitive actuale, simplu de utilizat de către toți membrii familiei. tableta este compatibilă cu accesorii precum tastatura opțională, stiloul Lenovo Precision Pen 2 și este compatibilă cu funcția Kids Space de la Google ideală pentru copiii mici care vor să învețe, dar și să se distreze.

 Gaming imersiv cu AI

Lenovo Legion oferă posibilități noi pentru iubitorii de gaming, mai exact Lenovo Legion 7 și Lenovo Legion 5 Pro, ce aduc experiențe mai inteligente și mai elegante prin ajutorul inteligenței artificiale.

 Munca de la distanță

Situația actuală a influențat și strategia Lenovo, astfel că Lenovo L24i-30 și Lenovo L27e-30 sunt menite să se potrivească în orice spațiu de acasă și oferă protecție ochilor datorită tehnologiei Eye Comfort certificată de TÜV Rheinland. Pe noile ThinkPad X1 Carbon și X1 Yoga, sistemul Dolby Voice oferă experiențe mai confortabile în timpul conferințelor, iar utilizatorii vor fi, de asemenea, încântați să experimenteze noi soluții Smart Dock și să beneficieze de tehnologii de ultimă generație, precum filtrele de lumină albastră și funcțiile de anulare a zgomotului din timpul conferințelor incluse în cea mai nouă gamă de laptopuri ThinkBook.

Conexiune 5G

Noul laptop ultra-portabil Lenovo IdeaPad 5G de 14 inci este unul dintre primele laptopuri compatibile cu tehnologia 5G și a fost dezvoltat pentru a oferi o experiență unui laptop super mobil la un preț accesibil. Portofoliul Lenovo X1 include laptopurile ThinkPad X1 Carbon și ThinkPad X1 Yoga, ThinkPad X1 Fold și ThinkPad X1 Nano

 Noi standarde de inovație

Lenovo a anunțat și noi produse inovatoare menite să transforme felul în care oamenii trăiesc, studiază și lucrează. Noii ochelari inteligenți ThinkReality A3 reprezintă o soluție digitală cuprinzătoare care aduce tehnologia inteligentă mai aproape de utilizatori. În plus, într-un parteneriat Lenovo și NECPC, cele două companii au lansat două dispozitive: LAVIE MINI și  LAVIE Pro Mobile. Ambele fiind echipate cu cele mai noi procesoare Intel.

Etichete: , , , , , , , , ,