Razer Naga X a fost lansat: Preț și specificații

Scris de | 22 ianuarie, 2021
Razer Naga X a fost lansat: Preț și specificații

Gama de mouse-uri concepute pentru jocurile MMO revine cu Razer Naga X, cel mai nou membru al familiei de produse Naga. Păstrând blocul de butoane programabile, Razer Naga X este cel mai ușor membru al familiei Razer Naga.

Razer Naga X include 16 butoane programabile, poziționate în mod ergonomic pentru a facilita accesul rapid. Fiecărui buton i se poate aloca o comandă simplă precum un atac specific, dar utilizatorii pot opta și pentru funcții complexe precum comenzile macro. În plus, modul Razer HyperShift permite alocarea unei funcții secundare fiecărui buton, care poate fi activat prin acționarea butonului HyperShift.

Păstrând toate caracteristicile familiei Razer Naga, noul Razer Naga X are o greutate de doar 85 de grame, fiind astfel cel mai ușor mouse Razer Naga lansat până acum. Încorporând cea de-a doua generație de Razer Optical Mouse Switches, folosite în toate produsele premium ale companiei, utilizatorii se pot bucura de viteze bune de acționare alături de o fiabilitate superioară.

Razer Naga X include și senzorul optic Razer 5G Advanced, dar și cablul Razer Speedflex, care alături de patinele 100% PTFE, asigură mișcări bune pe orice tip de suprafață, garantând totodată precizia pentru sesiunile de gaming prelungite.    

Razer Naga X dispune și de memorie internă pentru a stoca setările personale, inclusiv setările butoanelor, acestea fiind accesibile indiferent de locul în care se află utilizatorul. Opțiunile de personalizare sunt completate de suportul Razer Chroma RGB.

Razer Naga X este disponibil acum pe site-ul oficial al producătorului și la distribuitorii autorizați la prețul de 89,99 Euro.

Etichete: , , , , ,