Cadouri Valentine’s Day pentru el: Ce gadget-uri să-i dăruiești persoanei iubite pe 14 februarie

Scris de | 12 februarie, 2021
Cadouri Valentine’s Day pentru el: Ce gadget-uri să-i dăruiești persoanei iubite pe 14 februarie
FOTO via Versus.com

14 februarie se apropie rapid și nu este deloc prea târziu să cauți cadouri de Valentine’s Day pentru el, mai ales dacă este pasionat de tehnologie și de gadget-uri, în general. Acesta nu trebuie să fie neapărat prea scump pentru a face o impresie bună, trebuie doar să se încadreze în sfera de interese a persoanei de lângă tine.

Am încercat să alcătuiesc o listă scurtă de cadouri pentru el, pentru ca tu să ai un punct de plecare în caz că nu te-ai pregătit încă pentru Ziua Îndrăgostiților. Toate produsele de mai jos variază ca preț, fiecare făcând parte dintr-o altă categorie de gadget. În funcție de ce are nevoie de cel de lângă tine, poți alege liniștită produsul prezentat, toate fiind de cea mai înaltă calitate pe segmentul lor.

Cadouri Valentine’s Day pentru el: Telefon Samsung Galaxy S21+ 5G

Dacă are nevoie de un telefon și este fan al ecosistemului Samsung și Android, poți merge cu încredere pe Samsung Galaxy S21+ 5G, terminalul făcând parte din cea mai recentă gamă lansată de producătorul sud-coreean în luna ianuarie a acestui an. Chiar dacă nu este flagship-ul Samsung, Galaxy S21+ este un model foarte performant, care face poze de excepție. Ecranul Dynamic AMOLED este perfect pentru streaming de conținut multimedia, iar bateria de 4800 de miliamperi este una de top, care ține aproape două zile.

Cadouri Valentine’s Day pentru el: Smartwatch Apple Watch Series 6

Iar pentru cei care caută produse din ecosistemul rival al Samsung, avem Apple Watch Series 6, un smartwatch de top, care vine la pachet cu o multitudine de funcții foarte folositoare pentru sănătatea partenerului. Pe lângă posibilitatea efectuării unui EKG rapid și a măsurării constante a pulsului, Apple Watch 6 este un accesoriu excelent și pentru cei pasionați de sport, acesta fiind capabil de măsurarea celor mai importanți indici de activitate zilnică, de la pași la etaje urcate și distanțe parcurse în timpul exercițiilor fizice.

Cadouri Valentine’s Day pentru el: PlayStation 5 sau Xbox Series X|S

Deși există probleme serioase legate de stocurile celor mai noi console lansate de Sony și Microsoft, este totuși posibil să ai noroc și să găsești un exemplar, dacă vei căuta suficient de mult. Dacă partenerului tău îi place să se joace, cu una dintre aceste două console, depinzând aici de preferință, vei da lovitura. Acestea sunt proaspăt lansate și reprezintă cel mai mare salt tehnologic în materie de gaming pe televizor, în sufragerie, fiecare dintre ele dispunând de jocuri exclusive, care nu pot fi încercate pe alte platforme.

Cadouri Valentine’s Day pentru el: Apple AirPods Pro

Fiind vorba aici despre fostul vârf de gamă în ceea ce privește căștile wireless produse de Apple, AirPods Pro sunt încă o alegere excelentă pentru cei mai pretențioși dintre audiofili. Acestea dispun de funcție de Active Noise Canceling, una ce va permite utilizatorului să se „rupă” total de lumea înconjurătoare, anulând orice zgomot de fundal din viața de zi cu zi. Acestea sunt foarte folositoare la meditații, exerciții de concentrare, sau chiar la călătorii lungi cu avionul sau trenul.

Cadouri Valentine’s Day pentru el: Tableta Samsung Galaxy Tab S7+

Fiind momentan cea mai performantă și mai bună tabletă de la Samsung, acesta poate fi un cadou ideal dacă știi că folosește genul acesta de dispozitive. Nu numai că este o soluție foarte bună pentru productivitate și editare, fiind capabilă să înlocuiască laptop-uri destul de performante, aceasta dispune și de un ecran excelent pentru a urmări filmele și serialele preferate pe Netflix, HBO GO sau Amazon Prime.

 

Etichete: , ,