Redmi K40 Gaming, un succes uriaș în China: 100.000 de unități vândute într-un minut

Scris de | 30 aprilie, 2021
Redmi K40 Gaming, un succes uriaș în China: 100.000 de unități vândute într-un minut

Brand-ul Redmi al celor de la Xiaomi a lansat recent primul său telefon construit special pentru împătimiții jocurilor de mobil, pe care l-a numit (sugestiv) Redmi K40 Gaming. Telefonul are un procesor Dimensity 1200 de la Mediatek și vine cu o mulțime de specificații de top, pe care le întâlnim des pe acest gen de telefoane, precum stocare ultra-rapidă de tip UFS 3.1, o memorie RAM LPDDR5 sau încărcare pe 67W.

Se pare că toate aceste specificații au atras atenția cumpărătorilor, cel puțin în China, acolo unde telefonul a înregistrat un succes extraordinar imediat ce a fost pus la vânzare. Mai exact, Redmi spune că a vândut 100.000 de unități într-un singur minut.

Cifra include toate cele cinci configurații diferite ale dispozitivului, de la cea mai ieftină (6GB RAM/128GB stocare) până la cea mai scump și puternică (12GB de memorie RAM/256GB de stocare), care include o temă specială cu Bruce Lee și un panou galben pe spate. Prețul telefonului variază între 310 și 420 de dolari, în funcție de versiune.

Printre specificațiile lui Redmi K40 Gaming se mai numără și difuzoare stereo cu un sunet asigurat de JBL, triggere asemănătoare cu cele de pe un controller și un ansamblu de trei camere cu un LED flash în forma unui mic fulger. Dispozitivul are șanse mari de a fi lansat la nivel global, sub un nume diferit – Poco F3 GT.

Etichete: , , ,

Sursa: Redmi K40 Gaming sale goes through the roof with 100,000 units in one minute