Razer Kishi for iPhone are acum suport pentru streaming prin Game Pass

Scris de | 29 iunie, 2021
Razer Kishi for iPhone are acum suport pentru streaming prin Game Pass

Razer a dezvăluit Kishi Universal Gaming Controller for iPhone (Xbox), conceput pentru a facilita streaming-ul de conținut Xbox Game Pass Ultimate pe dispozitivele iPhone. Folosind noul controller, jucătorii pot rula peste 100 de jocuri disponibile prin Xbox Game Pass Ultimate, indiferent de locul în care se află. Noul dispozitiv este certificat MFi și funcționează perfect și cu jocurile iOS, care oferă suport pentru controllere, inclusiv cele din Apple Arcade.

Noul Razer Kishi Universal Gaming Controller for iPhone (Xbox) oferă caracteristici avansate pentru jucătorii pe mobile, asigurând un control mai precis prin stick-urile analogice care au și funcție de buton, D-pad-ul cu 8 direcții și butoanele cu funcții multiple. Având același design ergonomic, cu un confort sporit, oferit de toate modelele Razer Kishi, cel mai nou membru al gamei Kishi vine cu butoane monocrom.

Jucătorii care achiziționează controller-ul vor beneficia și de o sesiune de probă gratuită de 90 zile a serviciului Xbox Game Pass Ultimate, pentru a se putea juca în voie pe consola Xbox, pe PC și pe iPhone.

Razer Kishi este disponibil pe site-ul oficial al companiei și în oferta partenerilor autorizați ai Razer la un preț de 109,99 euro.

Etichete: , , ,