Samsung Odyssey League revine, cu o competiție de Rocket League

Scris de | 5 iulie, 2021
Samsung Odyssey League revine, cu o competiție de Rocket League

După ce Odyssey League a avut anterior un turneu uriaș de Player Unknown’s Battlegrounds, Samsung invită din nou echipele la un nou turneu eSports – de data aceasta vor conduce mașini și vor trage la poartă în Rocket League, nu cu arme ca în PUBG. Există o mulțime de premii Samsung de câștigat, împreună cu un câștig total de 25.000 EUR.

Spectatorii finalei europene vor putea descoperi cele mai noi monitoare de gaming Odyssey, care vor fi utilizate de echipele participante în etapele finale ale turneului. Reunind cele mai bune monitoare de gaming Samsung, precum Odyssey G9, declarat recent drept Cel Mai Bun Monitor de Gaming de către European Hardare Association sau noile modele anunțate, precum G70A, G50A și G30A.

Odyssey League, denumită după gama de monitoare de gaming, este în cautarea celor mai bune echipe din Europa în competiția de Rocket League. Jucătorii care pot concura la cel mai înalt nivel și sunt dispuși să o demonstreze au șansa de a câștiga o parte din totalul de premii de 25.000 de euro.

Înscrierile la turneu s-au deschis în data de 2 iulie, iar echipele regionale se vor putea înregistra pentru a participa în etapa de calificări începând cu 23 iulie. Meciurile din finalele regionale vor fi difuzate fiecare în limbile locale.

Echipele care vor câștiga finalele regionale vor trece în etapa europeană, care va avea loc în perioada 27-29 august și care va fi difuzată în limba engleză. În urma acesteia se va alege echipa câștigătoare.

Regiunile care vor participa la Samsung Odyssey League sunt următoarele:

RegiuniȚări / Sub-regiuniEtapaData
1, 2, 3, 4, 5Austria, Elveția, Italia, Spania, Portugalia, Polonia, Europa de Est, România, Grecia, Ungaria, Republica Cehă, Regiunea Baltică și AdriaticăCalificări23-26 Iulie
Finalele Regionale7-8 August
6, 7, 8, 9,10Benelux, Franța, Germania, Suedia, Norvegia, Finlanda, Danemarca, Marea BritanieCalificări30 Iulie – 2 August
Finalele Regionale14-15 August
ToțiToate RegiunileFinalele Europene27-29 August

Echipele care doresc să participe se pot înscrie aici.

Etichete: , , , , ,