Vodafone Club: Oferte noi de vară

Scris de | 26 iulie, 2021
Vodafone Club: Oferte noi de vară

În această vară, Vodafone Club vine cu noi oferte pentru clienți, cu tot cu promisiunea de a oferi avantaje variate pentru a îi recompensa. Un nou set de parteneri și oferte este disponibil pentru clienți, oferindu-le posibilitatea de a își urma pasiunile și interesele.

Utilizatorii trebuie să instaleze aplicația My Vodafone pentru a putea beneficia de noile oferte de vară, care acoperă o gamă variată de produse și servicii pentru toate vârstele. Utilizatorii pot beneficia acum de reduceri pentru călătorii, modă și frumusețe de la brand-uri consacrate precum H&M, Cocktail Holidays, Lamonza sau Sensiblu, împreună cu oferte pentru dispozitive destinate caselor inteligente (Xiaomi), mâncare (Pizza Hut și tazz) și divertisment (Cinema City).

De exemplu, Vodafone Club oferă 15% discount pentru o serie de destinații de vacanță de la Cocktail Holidays, dar și pentru cumpărături de la H&M, precum și 20% discount pentru produsele achiziționate din magazinul online Lamonza.

Mai mult, pasionații de tech pot beneficia de până la 31% discount pentru dispozitive Xiaomi (robot de aspirare, scooter sau smartwatch), în timp ce cinefilii se pot bucura de 50% discount pentru bilete la Cinema City. În ceea ce privește reducerile pentru mâncare, utilizatorii pot opta pentru 20% discount la Pizza Hut și 50 Ron reducere la tazz. Întreaga listă de parteneri și reduceri este disponibilă în aplicația mobilă My Vodafone, în secțiunea Vodafone Club.

Etichete: , ,