Samsung Galaxy A52s 5G, lansat oficial: Preț și specificații

Scris de | 30 august, 2021
Samsung Galaxy A52s 5G, lansat oficial: Preț și specificații

Samsung a anunțat lansarea noului Samsung Galaxy A52s 5G, smartphone echipat cu procesorul Snapdragon 778G, precum și cu o nouă variantă de culoare Awesome Mint. Samsung Galaxy A52 5Gs va oferi acces la ecosistemul mai larg al dispozitivelor conectate Samsung Galaxy, precum Samsung Galaxy Buds Pro, Samsung Galaxy SmartTag și Samsung Galaxy Tab S7 / S7+.

Samsung Galaxy A52s 5G: Design și Display

Galaxy A52s 5G dispune de un ecran Infinity-O, ceea ce înseamnă că utilizatorii vor beneficia de un panou Super AMOLED de 6,5”, iar jocurile se vor folosi de rata de reîmprospătare smooth de 120Hz.

Samsung Galaxy A52s 5G: Camera Foto

Utilizatorii se vor folosi de camera Multi Role Quad, având un senzor principal de 64MP (OIS) a telefonului Samsung Galaxy A52s 5G, un Ultra Wide, un Tele și un Macro. Mai mult, camera frontală de 32MP ajută la realizarea fotografiilor selfie.

  • Quad CAM spate cu OIS – Camera de 64MP le permite utilizatorilor să realizeze fotografii mai clare în timpul zilei și mai luminoase pe timp de noapte. OIS se asigură că imaginile realizate, atât pe timp de zi, cât și pe noapte, nu prezintă blur.
  • Camera Selfie – 32MP pentru selfie-uri.
  • Cameră Ultra Wide / Macro – Senzor Ultra Wide de 123˚. Camera Macro de 5MP permite, de asemenea, surprinderea celor mai mici detalii ale subiecților.
  • Single Take / Night Mode – Single Take le permite utilizatorilor să fotografieze o singură dată un anumit obiect, spre exemplu, și să obțină mai multe opțiuni de cadre surprinse și îmbunătățite prin AI, în timp ce Mode Night le permite să realizeze fotografii mai bune în lumină slabă.
  • Fun Mode – Utilizatorii pot acum să aplice filtre AR de Snapchat prin intermediul Fun Mode atunci când aceștia extrag conținutul din aplicația camerei native.

Samsung Galaxy A52s 5G: Divertisment

Galaxy A52s 5G le permite utilizatorilor să se bucure de o experiență de joc cu Game Booster bazat pe AI. Funcția Frame Booster adaugă imagini virtuale între cadre pentru a îmbunătăți grafica, iar bateria de 4.500 mAH de lungă durată vine, de asemenea, cu o încărcare rapidă de 25W.

Galaxy A52s 5G are protecție IP67, ceea ce îl face rezistent la apă, putând fi scufundat până la 1m adâncime timp de 30 de minute.

Samsung Galaxy A52s 5G: Conectivitate 5G

Galaxy A52s 5G dispune de o rețea 5G mai rapidă și mai receptivă. În plus, se vor putea juca cu o întârziere aproape zero.

Samsung Galaxy A52s 5G: Caracteristici suplimentare

Galaxy A52s 5G are funcții suplimentare precum:

  • RAM Plus – Rulează aplicațiile mai rapid cu extinderea optimizată a memoriei.
  • One UI 3 – Utilizatorii pot realiza mai multe lucruri pe un singur ecran. Ecranul dinamic de blocare permite personalizare.
  • Samsung Knox – Securitate Samsung pe mai multe straturi.
  • Partajare ușoară în Galaxy Eco-System – Partajarea rapidă este modalitatea de a transfera fișierele mai rapid.

Samsung Galaxy A52s 5G: Disponibilitate  

Noul Samsung Galaxy A52s 5G (pornind de la prețul recomandat de 2.199 RON) este disponibil în România din această săptămână. Smartphone-ul vine într-o gamă variată de culori, precum Awesome Black, Awesome White, Awesome Violet și Awesome Mint.

Etichete: ,