Lenovo lansează un kit complet pentru colaborarea de la distanță în spațiile de lucru

Scris de | 1 septembrie, 2021
Lenovo lansează un kit complet pentru colaborarea de la distanță în spațiile de lucru

Lenovo anunță disponibilitatea în România a dispozitivului ThinkSmart Core, parte din portofoliul de soluții hibride pentru spațiul de lucru. Cu un procesor Intel vPro de generația a 11-a, cu performanțe mai bune și caracteristici de securitate bazate pe hardware, device-ul este primul room kit Lenovo pentru spațiile de întâlniri care facilitează flexibilitatea și colaborarea angajaților.

Noua soluție este certificată de Microsoft Teams Rooms și este disponibilă în două configurări:

  • Kit-ul ThinkSmart Core + Controller este conceput pentru spațiile de lucru care sunt deja echipate cu dispozitive audio și vizuale certificate Teams;
  • ThinkSmart Core Full Room Kit: Dispozitivul ThinkSmart Core și Controllerul vin la pachet cu ThinkSmart Cam și ThinkSmart Bar pentru a oferi o experiență video și audio de calitate, precum și alte caracteristici pentru mai multă eficiență în ceea ce privește colaborarea.

Cu un procesor Intel Core vPro de generația a 11-a și un SSD de 256 GB, dispozitivul ThinkSmart Core permite organizarea întâlnirilor de oriunde și este compatibil și cu un sistem integrat de ascundere a cablurilor și suport VESA.

Controllerul ThinkSmart are un ecran tactil de 10,1 inci point-to point și este alimentat printr-un cablu USB-C de 10 metri. De asemenea, senzorii cu infraroșu integrați pot detecta ori de câte ori participanții intră în sală. Acesta mai dispune de un suport integrat ce permite reglarea la două unghiuri de vizualizare, de 30 și 60 de grade, și o mufă pentru căști de 3,5 mm pentru conexiunea audio.

Utilizatorii ThinkSmart Core Kit beneficiază pentru un an de zile de software-ul și service-ul Lenovo, inclusiv de o licență pentru ThinkSmart Manager Premium, suita software de gestionare a colaborării Lenovo și Service-ul Profesional ThinkSmart: Implementare și întreținere.

ThinkSmart Core, Controllerul și ThinkSmart Core Full Room Kit sunt disponibile inclusiv în România prin partenerii certificați Lenovo începând cu un preț de la 1.935 Euro.

Etichete: , ,