Energy Expo - Join the revolution

Un dezvoltator de la Amber Studios a creat un joc cu Superman în Unreal Engine 5

Scris de | 12 aprilie, 2022
Un dezvoltator de la Amber Studios a creat un joc cu Superman în Unreal Engine 5

Unreal Engine 5 a ieşit din early access săptămâna trecută şi deja a fost pus la treabă de către dezvoltatorul Volod. El a creat un demo al unui joc cu Superman, care s-a viralizat deja pe Twitter.

Oraşul folosit aici este cel din demo-ul de pe console Matrix Awakens, acel tech demo care a făcut senzaţie în decembrie 2021. Volod este un technical artist la compania Amber Studio, da, chiar firma de la noi, din România. Dezvoltatorul a creat un layout custom de oraş, a postat un model de personaj umanoid din alt proiect acolo şi i-a dat abilitatea de a zbura. După ce tweet-ul iniţial a fost partajat de peste 3500 de ori în câteva zile, Volod a anunţat că vrea să îşi transforme ideea într-un joc real.

Nu va fi totuşi un joc cu Superman, altfel ar fi probleme cu DC şi Warner Bros. Apoi Volod a mai creat un demo, în care modul în care se mişcă dummy-ul aduce mai mult cu Iron Man, mai degrabă decât Superman. El primeşte şi puteri telekinetice şi face maşini să se rotească în aer. Aminteşte de Forţa din Star Wars, dar şi de telekinezia personajului central din Control.

Dev-ul insistă că nu a folosit doar oraşul din Matrix Awakens, ci a creat propriul său oraş folosind asset-uri Epic. Volod lucrează la tool-uri de city building de ani buni la nivel de VFX de film şi reclame. Aici aveţi un tutorial prin care puteţi încerca demo-ul cu oraşul.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , ,

Sursa: pcgamer