Blizzard va lansa primul joc Warcraft pentru mobil pe 3 mai

Scris de | 30 aprilie, 2022
Blizzard va lansa primul joc Warcraft pentru mobil pe 3 mai

Blizzard rămâne extrem de ocupată şi după ce a dezvăluit că va lansa în sfârşit Diablo Immortal după 4 ani de aşteptare pe 2 iunie 2022, acum aduce şi Warcraft pe mobil. Ştiam deja că sunt planuri în această direcţie, dar acum avem şi o dată: 3 mai, data la care se va anunţa jocul.

Warcraft rămâne un univers cât se poate de bănos pentru Blizzard, care a anunţat un expansion pentru World of Warcraft de exemplu chiar în această lună. După Shadowlands vine Dragonflight, care le va permite gamerilor să călărească dragoni. Vom avea şi Dragon Isles şi multe alte surprize. Revenind totuşi la noul produs, Warcraft for Mobile va fi anunţat pe 3 mai pe Blizzard.com şi pe YouTube.

Orientarea spre mobil nu e singulară, gigantul Activision Blizzard a făcut-o cu mare succes în ultima vreme. Call of Duty Mobile e un exemplu şi în această perioadă se desfăşoară chiar un concurs de COD Mobile cu premii de 1.5 milioane de dolari. Până acum singurul spinoff din universul Warcraft ajuns pe mobil a fost Hearthstone, dar dincolo de asta nu am văzut altele. De văzut dacă pe mobil va sosi un World of Warcraft sau vreo versiune derivată din Warcraft, care îl transformă în MOBA sau un RPG mai light. La un RTS nu cred ca putem spera.

Activision Blizzard se confruntă între timp cu un proces intentat de angajaţi cu privire la un mediu toxic de muncă, după sinuciderea unui angajat în 2017.

Etichete: , , , ,

Sursa: Polygon