Razer Kishi V2 este un controller gândit pentru telefoanele Android

Scris de | 9 iunie, 2022
Razer Kishi V2 este un controller gândit pentru telefoanele Android

Razer a prezentat la CES 2020 un controller de gaming pentru smartphone-uri, care a prins neaşteptat de bine la public. Era vorba despre Razer Kishi, care avea design telescopic şi te scapă de nevoia de husă dedicată. Acum avem şi o versiune 2.0, care aduce îmbunătăţiri.

Ce era în neregulă cu primul Kishi? Pentru început faptul că nu îi era uşor să integreze telefoanele Android cu diagonală foarte mare sau telefoanele cu husă aplicată. La 2 ani de la debut avem acum parte de Razer Kishi V2, care măsoară 220 x 117 x 47 mm şi cântăreşte 284 de grame. Include două thumbstick-uri analogice cu butoane clickabile, L3 şi R3, dar şi un D Pad mecnaic şi butoane de acţiune A, B, X, Y.

Sunt şi două butoane trăgaci, L2 şi R2, dar şi două butoane bumper, L1 şi R1, plus două butoane programabile multifuncţionale. Ca şi predecesorul său, Razer Kishi V2 vine cu un „bridge” telescopic care se poate micşora sau mări pentru a găzdui telefoane Android cu diagonale variate. E ceva mai masiv şi se poate plia excelent pe un Galaxy S22 Ultra de exemplu. Razer afirmă că utilizatorii pot scoate acele insert-uri din cauciuc dacă doresc să folosească un telefon cu husă.

Găsim aici şi aceleaşi butoane micro switch şi tehnologie D-Pad de pe apreciatul controller Razer Wolverine V2 pentru console. S-a umblat şi la ergonomie şi zonele de grip sunt mai proeminent texturate. Aplicaţia Razer Nexus la care se conectează controllerul aduce şi streaming live pe Facebook şi YouTube.

Produsul costă 99 euro şi e disponibil de azi. Atenţie, nu e compatibil cu iPhone-urile!

Etichete: , , ,

Sursa: XDA Developers