Apple Watch Pro va fi un ceas robust, cu corp din titaniu, ecran imposibil de spart

Scris de | 26 iulie, 2022
Apple Watch Pro va fi un ceas robust, cu corp din titaniu, ecran imposibil de spart
foto via @ubergizmo.com

Apple se pregăteşte să îşi ducă purtabilele într-o nouă direcţie, dacă ne luăm după teoria lui Mark Gurman, reporter Bloomberg. Sursele sale i-au confirmat că firma din Cupertino ne pregăteşte o versiune Pro de Apple Watch pentru 2022.

3 noi ceasuri Apple sunt aşteptate să debuteze la toamnă, inclusiv un Apple Watch 8, un Apple Watch SE regândit şi un Apple Watch Pro robust. Apple Watch Pro este evident cel mai interesant din tripletă, el marcând prima mare schimbare de design din 2018 încoace. E drept, nu sunt modificări radicale la mijloc, se păstrează formatul angular, dar nu vom vedea muchii plate, aşa cum spuneau unele zvonuri. Apple Watch Pro va fi totuşi mai mare, cu până la 7% mai mare decât Apple Watch 7 şi al său panou de 1.9 inch şi cadran de 45 mm.

În plus, ecranul va fi rezistent la spargeri, mai rezistent decât actualele modele Apple Watch. Corpul va fi realizat din titaniu uşor şi foarte solid. Partea bună e că formatul mai mare aduce la pachet şi o baterie mai generoasă. Gurman scrie şi că Apple Watch Pro va veni cu senzor pentru temperatura corporală. Apple lucrează şi la un senzor pentru monitorizarea tensiunii arteriale, dar el va fi gata de abia prin 2024 sau 2025.

Ştim că se lucra şi la un glucometru de ceva vreme şi chiar la un etilotest, unul conectat la automobile Tesla, pentru a te împiedica să conduci beat. Avem şi preţ pentru acest Apple Watch Pro robust şi anume 900 de dolari. Ar putea însemna începutul unei serii premium de ceasuri Apple, nu că ar fi fost ieftine nici cele de bază. Posibil ca mărimea mare să îi sperie pe utilizatorii clasici de Apple Watch.

Etichete: , , , ,

Sursa: GSMArena