PlayStation ține azi un eveniment State of Play. De la ce oră și câte jocuri vom putea vedea

Scris de | 13 septembrie, 2022
PlayStation ține azi un eveniment State of Play. De la ce oră și câte jocuri vom putea vedea

Sony organizează chiar astăzi, 13 septembrie, un nou eveniment State of Play, care ar urma să dureze aproximativ 20 de minute și să ne ofere informații despre 10 jocuri pe care le vom putea juca pe PlayStation în perioada următoare. „Vom avea update-uri importante de la partenerii noștri extraordinari din Japonia și dezvoltatori din jurul lumii”, se arată într-un tweet al celor de la Sony.

Mai multe detalii despre jocurile pe care le vom vedea la acest State of Play nu au fost oferite, însă Sony s-a concentrat pe titluri pentru PS VR2 la ultimele două evenimente, oferind detalii despre cele aproape 24 de titluri (care aparțin inclusiv unor francize ca Among Us sau Horizon) care se vor lansa odată cu headset-ul din noua generație.

State of Play-ul de astăzi va putea fi văzut pe canelele de YouTube și Twitch ale celor de la PlayStation, iar cei care vor să vadă evenimentul live vor trebui să stea până la ora 01:00. Tot astăzi, de la ora 17:00, are loc și următorul eveniment Nintendo Direct, astfel că fanii jocurilor vor avea ce vedea.

Etichete: , , ,

Sursa: Sony's next State of Play will highlight 10 PS4, PS5 and PS VR2 titles