LG a lansat un Smart Monitor 4K de 32 inch, care pare un „TV Office”

Scris de | 22 octombrie, 2022
LG a lansat un Smart Monitor 4K de 32 inch, care pare un „TV Office”

După monitoarele pliabile de la IFA 2022 era greu să ne imaginăm că LG ne mai poate uimi. Iată că tocmai a lansat un model Smart Monitor care se anunţă numai bun pentru Office, dar şi pentru divertisment. LG Smart Monitor 32SQ780S este numele său şi avem de-a face cu un monitor 4K de 32 inch.

Rulează webOS şi tot despre webOS am mai scris recent, atunci când LG l-a deschis pentru instalare şi pe alte televizoare, unele third party. După ce ai terminat cu munca, poţi folosi webOS pe acest monitor pentru a te bucura de serviciile de streaming, atât pentru filme, cât şi pentru jocuri. Suportă AirPlay 2 şi diagonală de 32 inch vine ca upgrade de la predecesorul de 27 inch. Conectivitatea include porturi HDMI, USB-A şi USB-C.

Sunt 2 porturi HDMI, dintre care unul cu funcţionalitate eARC/ARC. Sunt şi 3 porturi USB-A pe zona de bază, plus un port USB-C, ba chiar şi un conector LAN, dacă nu vă place Wi-Fi-ul. Portul USB-C oferă încărcare la 65W pentru a alimenta un smartphone spre exemplu.

LG a avut grijă chiar şi de acustică, integrand două difuzoare de 5 watt. LG Smart Monitor 32SQ780S are un suport integrat, gândit încât să fie ataşat la birou şi oferă posibilitatea de a se roti pe verticală. Singurul lucru care lipseşte este o cameră web integrată.

Din păcate nu ştim ce refresh rate oferă acest monitor, dar pare mai degrabă Office, deci nu cred că sare de 60 Hz. Preţul este de 499 de dolari, conform Amazon.

Etichete: , , , ,

Sursa: BGR