vivo lansează X80 Lite 5G, un nou telefon pentru fotografii pe timp de noapte

Scris de | 2 noiembrie, 2022
vivo lansează X80 Lite 5G, un nou telefon pentru fotografii pe timp de noapte

vivo adaugă un nou model în seria X, X80 Lite 5G, care „permite utilizatorilor să îşi exprime creativitatea cu ajutorul funcţiilor de fotografiere avansate”. Mai concret, principalul punct de atracție al noului smartphone este reprezentat de un sistem de camere format din o principală de 64MP cu stabilizare optică şi o cameră frontală de 50MP cu focalizare automată.

X80 Lite 5G împrumută tehnologii deja prezente pe gama de top a companiei chineze. Vine cu stabilizare optică, pentru a asigura claritatea fotografiilor și folosește timpi de expunere mai lungi, lucru ideal pentru fotografia pe timp de noapte, iar atât camera din față, cât și cea din spate, oferă filmare la calitate 4K. Sistemul de camere din spate este completat de o cameră ultrawide de 8MP şi de o cameră macro de 2MP.

Versiunea Sunrise Gold, care foloseşte finisaj anti-reflexie cu fluorină creat de vivo, are o parte din spate a telefonului care îşi schimbă nuanţa din auriu în portocaliu-roşcat atunci când este expusă la lumina soarelui sau la raze ultraviolet. Ca alternativă, utilizatorii pot opta pentru X80 Lite 5G în nuanţa Diamond Black, pentru un aspect discret şi elegant. Telefonul are 7,79 mm şi 177g, oferind un design subţire şi uşor de ţinut în mână.

vivo X80 Lite 5G foloseşte un procesor MediaTek Dimensity 900 și are o memorie RAM de 8GB, cu spaţiu de stocare standard de 256GB. Ecranul este un FHD+ AMOLED de 6,44 inci, iar pentru încărcare este disponibilă tehnologia vivo FlashCharge 44W, cu ajutorul căreia bateria de 4500mAh se încarcă de la 1% la 61% în doar 30 de minute.  

X80 Lite 5G este disponibil în România pe platforma eMAG și în aplicație. Preţul recomandat de producător este 2199 lei.

Etichete: , , , , ,